Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Potvrzuji. Dochází k pádu simulátoru, zřejmě v okamžiku, kdy se má připojit a zobrazit trať s kabinou...Po poslední aktualizaci přestal fungovat pack 754 MSV, ještě jsem si i pro jistotu vyzkoušel jen čistou instalaci všech packů dieselových lokomotiv a jak klasický 754 tak katry 750 chodí normálně.
Prosím Ťa,nič si s toho nerob,nemožeš každému vyhoviet,ja myslím,že to bude v pohode,len nech chlapci makajúV ručním režimu si to hráč musí udělat sám. Netuším, jak to komunita přijme.![]()
Vždyť tak to má být.Do update jsem dal jednoho ulehčováka. Pokud máte automatické spojování soupravy, tak posunovač kromě šroubovky nahodí i hadice a otevře kohouty v celé soupravě. V ručním režimu si to hráč musí udělat sám. Netuším, jak to komunita přijme.![]()
Oprava je už na webu. Stačí znovu stáhnout pakl a vybalit.Po poslední aktualizaci přestal fungovat pack 754 MSV, ještě jsem si i pro jistotu vyzkoušel jen čistou instalaci všech packů dieselových lokomotiv a jak klasický 754 tak katry 750 chodí normálně.
Dík moc.Oprava je už na webu. Stačí znovu stáhnout pakl a vybalit.
Moje řeč. Sice posunovače v explore módu/volné jízdě moc nepoužívám (v podpisu mám uvedeno, proč jezdím jen volnou jízdu a ne aktivity), ale ten koloťuk mi simulaci opravdu zpestřil. Díky tomu si můžu na začátku simulace, a u duálního vlaku po přejetí s dieselem zezadu dopředu, zkontrolovat, jestli jsou brzdy v pořádku. Taky se mi líbí ten detail, že při žkoušce brzdy, můžeš zvenčí slyšet "ťuk-ťuk" nebo "cink-cink," jak koloťuk zkouší brzdy.Doufám že je to dobrá sekce, ale ten posunovač a koloťuk to je fakt maso.Smekám.
Do toho maďarského ladění CJ nedávejte Vectrona OR CZ/SK. Musí se to celé propojit a vytvořit protokoly s přenosem potřebných signálů do řídícího vozu. 3 dny nedělám nic jiného.Po spuštění volné hry s Vectronem + Comforjet se zobrazí chybná hláška.
Ty to vidíš očima MSTS. Ten řídící vůz, co jsem naprogramoval, není jen další eng fiktivní lokomotiva. Je to opravdu vozidlo, které přijímá signály z hnacího vozu. To, co vidíš na displejích, se opravdu děje na hnacím vozidle. Žádný fake. U Vectrona je to složitější, protože se musí přizpůsobit pokročilý model fyziky náprav i automatické řízení tak, aby se hodnoty nepočítaly na řídícím voze nýbrž na hnacím a signály se přenášely. To ladění bude zcela jiné a určitě umístěné u Doda na webu. Nyní probíhá optimalizační a testovací fáze.Ahoj @Icik
A nebylo by lepší celý ten addon naladit pro ORCZ co se wag a eng týká a dát update na web? Vždyť u Doda nějaký ten "Jet" je pro CZSK a v chování snad takový rozdíl nebude, takže použít jako výchozí z našeho pro ten Comfort. Ale jsem lajk, jen to tak nějak beru selským rozumem.![]()
Aha, dík za vysvětlení, vůbec jsem netušil, že až takhle.Ty to vidíš očima MSTS. Ten řídící vůz, co jsem naprogramoval, není jen další eng fiktivní lokomotiva. Je to opravdu vozidlo, které přijímá signály z hnacího vozu. To, co vidíš na displejích, se opravdu děje na hnacím vozidle. Žádný fake. U Vectrona je to složitější, protože se musí přizpůsobit pokročilý model fyziky náprav i automatické řízení tak, aby se hodnoty nepočítaly na řídícím voze nýbrž na hnacím a signály se přenášely. To ladění bude zcela jiné a určitě umístěné u Doda na webu. Nyní probíhá optimalizační a testovací fáze.