Noční cab pro 830

pravý pohled ...

Ahoj,
nenašel jsem lepší téma,tak snad to zde nebude vadit.Sháním pravý pohled do cabu 830,nemáte ho někdo?Už sem všude hledal,ale nikde sem nesehnal.Jesltli ho někdo máte,pošlete mi ho prosím na mejla: tonik1.s@seznam.cz díky tonik

Naposled editoval moderátor:
To Jaroslav Brabec velmi pěkné, můžu se zeptat odkud ten noční kab je? Vůbec nevím, že by na 830 jak první série, tak i na ty poslední noční kabine existovala. To samé platí i o pravém pohledu. 830 jsou moje srdeční záležitost, protože mě 8 let přepravovaly mezi Ostravou a Opavou a noční kabina mi moc chybí. S pozdravem Dan. :D

Jaroslav Brabec napsal:
Je to tento ,který myslíš?

No,abych to řekl správně,sháním pravý pohled do denní kabiny,ale ita noční kabina by bodla.Jestli tě můžu poprosit o zaslání na mejla? díky tonik tonik1.s@seznam.cz

Tonik napsal:
Jaroslav Brabec napsal:
Je to tento ,který myslíš?

No,abych to řekl správně,sháním pravý pohled do denní kabiny,ale ita noční kabina by bodla.Jestli tě můžu poprosit o zaslání na mejla? díky tonik tonik1.s@seznam.cz
Zkuste Jirku Poláka - ty kabiny byly tuším jeho dílo, tak by to mohl mít někde v archivu.

Marine,
to máš pravdu - ty kabiny jsou jeho dílem.Ale po svolení Jirky Poláka jsem udělal já noční caby jak na 1tak 3sérii. To ještě za doby mého veřejného působení.Píši to jen na vysvětlenou. :salut:

Našel jsem u sebe na disku kabinu pro 830 3.sérii, taky s pravým pohledem. Udělal jsem to už víc než před rokem a potom na to zapomněl. Jo s věkem začíná skleróza. Moc jsem to teĎ netestoval, tak mně nekamenujte jestli to bude mít nějakou chybu.
Je to u mě na webu.

JP napsal:
Našel jsem u sebe na disku kabinu pro 830 3.sérii, taky s pravým pohledem. Udělal jsem to už víc než před rokem a potom na to zapomněl. Jo s věkem začíná skleróza. Moc jsem to teĎ netestoval, tak mně nekamenujte jestli to bude mít nějakou chybu.
Je to u mě na webu.

děkujem za cab.,už to lítá..... :bounce: :salut: tonik

Back
Nahoře