Nelze pridat vozidlo do sveta

Ivan.ps

Hradlař
Zdravim. Mohol by mi niekto poradit, kde je chyba, ked mi pri hrani aktivity (konkretne IC Krivan - Trat 321) vybehne hlaška "Nelze pridat vozdilo zssk_363137 (uid: 200321) do sveta" ???????? A nasledne mi to vyhodi hlasku aj o inych vozidlach. Pritom Con BUilder ani Activity Analysis mi nehlasi vobec ziadne chyby!!!

Naposled editoval moderátor:
PC nestíhá načítat. Předpokládám, že pak ti to spadne. Loadni to znova a před inkriminovaným místem to ulož.

Počítač asi nestíhá načítat.Zkoušel jsi uložit před hláškou a spustit znovu.Mě se to stává,a musím potom častěji ukládat.A po novém spuštění projedu bez problémů.
Pepa

No presne, potom mi to padne. Zatial som to isiel iba 2x a 2x mi to padlo. Dokonca mi to padlo aj po ulozeni a naslednom nacitani!!!

Ivan.ps napsal:
No presne, potom mi to padne. Zatial som to isiel iba 2x a 2x mi to padlo. Dokonca mi to padlo aj po ulozeni a naslednom nacitani!!!

To uz je hloupe :-) Jednou se mi to podarilo vyresit upravou protijedouciho consistu (vymena loko 350.005 za 350.014) a najednou to slo :-) Ale musi se to udelat ve writu, pres conbuilder to uz nenahrajete.

ale proč by se ten vlak neměl načíst? chci jenom vědět, jaký je rozdíl když měnim soupravu ručně a když ji měnim v conbuilderu...

Nelze přidat???

No poprvé za celou dobu u msts jsem se setkal dnes s problémem na který nemám vysvětlení.Předně mám docela slušný stroj a pikkova rosnička případně její skiny mi nikdy žádné potíže nepřidělaly.

Dnes jsem sestavil con soubor ze skinu ZSSK 710.070 a při startu msts hláška: Nelze přidat vozidlo zssk_710070(uid:200000) do světa....
V té samé složce mám i obrácenou variantu tedy zssk_710070_rv a tu msts načte zcela v pohodě.Hledal jsem chybu v engu,ale nenašel.Stáhnul jsem si původní engy z balíku od Pikka,poupravil jsem jen názvy,ale výsledek stejný obrácená varianta jede a ze stejného místa nasazená normální varianta u té vyhodí msts hlášku.CB žádné chyby nesignalizoval a Sview oba modely zobrazí normálně.Chová se to takhle jak v aktivitě,tak i ve volné jízdě.
Poradíte mi někdo??To samé se týká i Muvky od Kebarka.Vagónky v pohodě,Muvku nelze přidat do světa....

Ja by som to videl na fyzicky vadný .ace alebo .s súbor.
Určite stiahnuť archív znova a znova nainštalovať, ak sa dá, použiť na disk s MsTS Scandisc a ev. vyskúšať stroj na inom PC, resp. archív rozbaliť iným programom ... mne toto raz robil jeden Gbkkqs ... v .s súbore chýbali 4 bity ... nejak sa to porvalo pri dekompresii ...

Nelze přidat

Johnz

Stáhnul jsem si ty archívy znovu.Nejprve jsem nahradil s soubor,ale bez výsledku.Nahradil jsem i textury nově staženými a výsledek stejný:Nelze přidat do světa.Takže tudy asi zřejmě cesta nevede.

Re: Nelze přidat

T napsal:
Johnz

Stáhnul jsem si ty archívy znovu.Nejprve jsem nahradil s soubor,ale bez výsledku.Nahradil jsem i textury nově staženými a výsledek stejný:Nelze přidat do světa.Takže tudy asi zřejmě cesta nevede.
Máš tam *.sd súbor ? Ak ano, neodkazuje sa *.sd súbor na iný model - *.s súbor ?

Nelze přidat.

Tax

Teda,ale teď jsi mne urazil :mad:. To si myslíš,že jsem takový trouba?? :?

Trainsetu a jeho "překopávání" se věnuji už pěknou řádku měsíců možná už tři roky.Myslíš,že bych udělal tak školáckou chybu a neměl tam sd soubory nebo měl se špatnými odkazy??

Re: Nelze přidat.

T napsal:
Tax

Teda,ale teď jsi mne urazil :mad:. To si myslíš,že jsem takový trouba?? :?

Trainsetu a jeho "překopávání" se věnuji už pěknou řádku měsíců možná už tři roky.Myslíš,že bych udělal tak školáckou chybu a neměl tam sd soubory nebo měl se špatnými odkazy??
Oooooooooooooooo prepáčte, pane T., netušil som, že Vy ste neomylný, že sa nemôžete dopustiť preklepu... Absolútne neomylný je na svete len Vladko LenOn Šablička a jak kukám, teraz sa k nemu pridala aj Vaša Jasnosť

Nelze přidat

Sice netuším jakého Vladka máš na mysli,ale budiž.Každopádně neomylný nejsem ,ale soubory s,sd a eng považuji za nejdůležitější součásti.Samozřejmě taktéž textury.
Odkazy a vše podstatné jsem kontroloval před první otázkou.Chtěl jsem Ti tou reakcí jen naznačit,že nepatřím ke střelcům typu Jiří a že se většinou zeptám až po vyčerpání všech možných testů a rozhodně nečekám,že mi to někdo naservíruje na zlatém podnose.Ale to už sem nepatří a přepínám na SZ.

Re: Nelze přidat

T napsal:
Sice netuším jakého Vladka máš na mysli...
Vladko LenOn Šablička je jeden pán, ktorý zo svojho mizerného poslaneckého platu spláca vyše 300 melónovú pôžičku, ktorú potreboval na kúpu a rekonštrukciu jednej nemenovanej vily v Trenčianskych Tepliciach. Ináč je chudobný, má len trojizbový byt v BA a opla - korzičku ( neviem, ako sa vôbec do tej Corsy zmestí ) ... Ale to len tak na okraj, pretože to sem nepatrí ...
Keď vozidlo nejde pridať do sveta, a údaje v *.eng *.s a *.sd sú korektné, musí byť niekde nejaký konflikt. Robí ti to na všetkých tratiach, alebo len na niektorej určitej ? Nebude chyba v consistse ? Robí ti to na štandardnom modeli, alebo len na "upravovanom" ?

Back
Nahoře