aktivity s MV 853

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Peta
  • Datum začátku Datum začátku
853

No nevím,nevím jak by si v reálu poradila jedna 853 s takovým nákladem tedy se čtyřmi Bnp.V takové sestavě jsem vlak nikdy neviděl.Buď to 853 jezdila se dvěma Bnp nebo třema,ale pak měla na postrku vzadu další 853. :D

Re: 853

T napsal:
No nevím,nevím jak by si v reálu poradila jedna 853 s takovým nákladem tedy se čtyřmi Bnp.V takové sestavě jsem vlak nikdy neviděl.Buď to 853 jezdila se dvěma Bnp nebo třema,ale pak měla na postrku vzadu další 853. :D

Taky jak vržou kola když brzdí na Lokomotivní i maximální a pak se rozjíždí :D

Teď ji chystám těžkou službu...vlak Praha-Ústí nad Orlicí kvůli napěťovce...ovšem kvůli strhnutí trakčního vedení žehličkou musí jet do Letohredu.

Re: 853

T napsal:

Poradila, aspoň dle Atlasu vozidel ŽM :) . Ten uvádí, že v 70. letech byl rychlík v úseku Praha - HK - Trutnov/Broumov veden vozy M296.1 + 5xBaim + M296.1 a navíc M296.1 + 3xBaim + M296.1. Trutnovská a broumovská či meziměstská část se takto spojili v HK a pokračovaly do Prahy. A i přes to, že vlak kolikrát odjel z Prahy bez závad, se během cesty postupně odporoučely 3 ze 4 motorových vozů, takže se soupravou to do HK doslova ,,dodřel" jediný motor. Po dojetí do HK byl v depu opraven jeden z neschopných motorových vozů, takže vlak mohl být po rozdělení na jednotlivé větve přece jen dovezen do cílových stanic. Této až 12ti vozové soupravě se tak přezdívalo ,,ropovod".

Back
Nahoře