Vysílačka?

Sakra, tak to už musí být zkušený fíra znalý místních poměrů :D Já už psal dotaz, kolik je přesně délka "jednoho dlouhého" vozu, takže jsem zvědavý, co to bude za cifru. Pod pojmem dlouhý si představím třeba Res přes nárazníky nebo vítkovický Hxn 372554, který má 24,6m přes nárazníky :D

Na nemenovanom odstavnom kolajisku som počúval: Dva vozy... jeden... trištvrťák.... nema chybu.... nema chybu... dobrá....

Dlouhý vůz je véesák, rajka, dlouhá zetka atd.
Metransácké Sgnss dlouhé 26,4 m po jedné veselé příhodě rozlišujeme slovy "dvojička" nebo "šestikolo".

Tome dělat šibáka je prdel. To se kolikrát nařechtáš. U píva budu vyprávět.

Tom Kanka napsal:
Já v práci asi před měsícem slyšel z vysílačky: "Fíro, na dvanáctou obsazenou na vůz suneme! Čtyři vozy, tři vozy, dva vozy, na vůz, 10 metrů, 5 metrů, na 2 metry, metr, najíždíme, teď nám to ujelo, na pět metrů, .... :D

Ahoj, he he, nehraje ten dotyčný MSTS a Tommyho či moje aktivity. Podobnou větu mám při šibování a najíždění skoro všude, až na to, že mi to ujelo.:D

Fíři třeba mezi sebou řeší ve vysílačce i kraviny, ale jedno, co jsem tak zaslechnul, se dá docela dobře použít i v MSTS: "Mladej, já mám za hodinu taky fajront, tak se moc nechlub." :D :D :D

Back
Nahoře