Používání aktivit synchroně s realitou dle grafikonu ČD

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
G

Guest

Host
Před 4 hodinami jsem si udělal rychlokvačku aktivitu ( bez trafficu, bez LS) z Přerova do Českého Těšina přesně podle jízdního řádu rychlíku 431 Kysuca. Vyjel jsem přesně nejen podle MSTS času, ale i v reálu, tedy podle času co jsem měl na mobilu a v nastavení Windows. Abych nebyl na zastávkách moc brzo, jelikož trať v MSTS je o něco kratší než v reálu,tak jsem jel hodně pomalu, stejně jsem dorazil tak akorát. Jenomže při zastavení v Suchdolu nad Odrou jsem si otevřel internet ( klávesa ALT+TAB), tím pádem se zvětšoval rozdíl mezi časem v MSTS a v reálu ( bohužel pokud mám zapnutý MSTS a přepnu do Windows bez ukončení MSTS, tak se hodiny zpauzují a rozjedou se při návratu do MSTS, takže všiml jsem si, že podle grafikonu ČD a poloze vlaku má tento vlak zpoždění 30 min vzhledem k výlukám mezi Brnem a Kojetínem. Jinak ostře sledované vlaky a polohu vlaku se dájí najít na stránkách jizdnirady.atlas.cz Mezitím co jsem stál v S.N.O. vlak teprve přijel do Přerova.

Tak jsem si řekl, musím vyrovnat čas a schválně jsem před vjezdem do Studénky simuloval předstíral, že mám bloknutý návěstidlo a zůstal jsem stát na trati 10 minut mezitím jsem dělal osobní potřebu. Pak jsem ještě dalších
5 minut stál ve Studénce a loudavým krokem 60 km/h jsem se sunul na Ostravu Svinov pak jsem nabral 21 minutové zpoždění, přesto jsem měl až 6 minutový náskok, dál zpomalit už to nešlo a tak jsem dorazil do Českého Těšína s 22 minutovým zpožděním a můj sledovaný vlak měl 30 minutové zpoždění.

Právě se dívám na http://jizdnirady.atlas.cz/Delay.asp?cl=C&tt=2&i=17282&s1=28612&s2=16146 a můj sledovaný vlak již nabral 38 minutové zpoždění.

Určitě to nebude moje poslední aktivita, která bude synchronizovaná s realným časem. A jelikož to bylo aktivita bez trafficu a LS, vůbec mi ani jednou aktivita nespadla, až na to občasné cukání to šlo.

Důkaz, že se hodiny v MSTS zpožďují oproti reálu je
jasný. Když jsem vyjížděl z Přerova, měl jsem na mobilu nastavený přesný čas 13:58. Když končila aktivita, tak v MSTS byl čas o 4 minuty opožděn ve srovnání s časem na mobilu.

Naposled editoval moderátor:
Jiří!!!
Jestli máš potřebu si psát bláboly do fóra tak směle pokračuj,ale jestli máš aspoň kousek zdravého rozumu,tak prosím tě už konečně přestaň s těmi žvásty a udělej aktivitu,kterou někdo bude moci posoudit. :mad:
V jednom vlákně řešíš jak ti to nejde a chceš vědět od ostatních proč ti to nejde a pak zase založíš další blábol s tím jak jsi aktivitu udělal a že nebude tvoje poslední atd.atd.Vždyť to už se nedá ani číst!!!!!!!!!!!!!
Moderátoři kdyžtak mi dejte napomenutí,ale já už fakt nemůžu a chce se mi :puke_r:

poison napsal:
Jiří!!!
Jestli máš potřebu si psát bláboly do fóra tak směle pokračuj,ale jestli máš aspoň kousek zdravého rozumu,tak prosím tě už konečně přestaň s těmi žvásty a udělej aktivitu,kterou někdo bude moci posoudit. :mad:
V jednom vlákně řešíš jak ti to nejde a chceš vědět od ostatních proč ti to nejde a pak zase založíš další blábol s tím jak jsi aktivitu udělal a že nebude tvoje poslední atd.atd.Vždyť to už se nedá ani číst!!!!!!!!!!!!!
Moderátoři kdyžtak mi dejte napomenutí,ale já už fakt nemůžu a chce se mi :puke_r:

Bro, to chce len kľud...

VáclavS napsal:
Není Jiří náhodou pudr. Matějko? Ten už se dlouho neozval. :twisted:
Pochopte, že jako moderátor mám k dispozici určité informace, ale v zájmu slušnosti tuto informaci nemůžu ani potvrdit ani vyvrátit.....přeberte si to jak chcete ;-)

Martens: O tohle nejde, jen přirovnám Jiřího k Matějkovi, protože takovému člověkubych musel něco vysvětlovat alespoň několik let. Ten nápad s aktivitou se mi líbí, aktivita s vlastním vývojem, kterou když si ji kdykoliv zajedu tak by měla pokaždý jiný průběh a jiný traffik. Škoda že to není možné.

Poison: Myslím že rozčilovat se nad někým takovým je zbytečné :wink: :lol: , až pochopí tak pochopí, a třeba z jiřího bude časem tvůrce aktivit jako ty

VáclavS:
Nejsem,žádný obrovský tvůrce aktivit jak si možná všichni (ne)myslí,ale tohle už opravdu nešlo a dnes když jsem si po mém doporučení Jiřímu,aby si nejdříve přečetl návod od Ppooollla,přečetl co opět stvořil do vlákna s Ppooollloým návodem tak už se dámy a pánové nad tímto člověkem rozčilovat nehodlám a ani nebudu.
Spíše bych byl rád,kdybych se dozvěděl jak vám co máte Martinovu 321 a jeli jste mou poslední act.IC 501 řekli jak se vám líbila,samozřejmě v patřičném vlákně.Ď

VáclaveS, nejsem moderátor, takže mohu směle konstatovat, že Jiří a podr Matějko je jedna a ta samá persona (možná za chvíli tady na foru ...non grata)
Karel
P.S. Info o tom jak se dříve jmenoval Jiří, již tady proběhla.

JOHNZ napsal:
ok1dnh: Moderátori tu už viackrát konštatovali, že tu ide o osobu PUDr. Jiřího Matějka ... 8)

Alebo signalista...trať do osmičky a podobné veci...

Back
Nahoře