FOTO 362/363

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Lubos
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.

Lubos

Cestující
Mate niekto foto nejakych slovenskych 362,363,350?hodili by sa na trat Poprad Zilina a mam zaujem naskinovat,talze ak mate niekto foto tka sa ozvite

Vdaka

Vravíš ako keby neboli v MSTS žiadne Slovenské 362/363...
Johnz, Dem, Tax nespravili dosť pershingov ?. Môj názor je ten že všetky existujúce varianty sú naskinované, aj keď poznám pár výnimiek zo skoršej doby, ale to je irelevantné, nakoľko ako som si všimol súčasný trend aktivít MSTS je jazda v súčasnosti a nie napr 10-15 rôčkov dozadu, takže veľmi ani nemá zmysel robiť verzie ŽSR a ČSD, tie čo robím robím len kvôli 130-ke lebo ma tá doba oslovuje, nakoľko som ju zažil na "plné gule". Celkom pekná bola ČSD 362 001 v depe Ba hl. keď prišla zo Škodovky ako prototyp...

duuso napsal:
Celkom pekná bola ČSD 362 001 v depe Ba hl. keď prišla zo Škodovky ako prototyp...
Nejenže měla trošku odlišný nátěr od 363, ale oproti ostatním pozdějším 362 i pěkně jela, měla proudy vytažené na podstatně vyšší trvalé hodnoty.

Nuž podrobnosti poznajú tí čo s tým chodili, ja si spomínam len na vzhľad, pekné boli ešte 363 157 a 177, čo sa týka pershingov.

Chcem sa spytat ci ma niekto foto ZSSK 362 pripadne ZSSK 363 na skinovanie (moze byt aj ZSSK 240,CD 242 )

Kto mate tak sa mi ozvite alebo foto posielajte na lubossvk@zoznam.sk
Vdaka

Naposled editoval moderátor:
V nejbližší době by se na našich tratích postupně měly vyskytovat 362, 363 v novém laku skupiny ČEZ - 5 ks. Bude to jakýsi okr v kombinaci s bílou klikaticí. Když jsem viděl návrh, tak jsem málem smíchem plakal. Ptal jsem se, proč nedali do laku nějakou 371 např. 371.201, kterou jsem včera viděl v Holešovicích celou oloupanou, popraskaný lak. Říkám jim, když se chcete zviditelnit, dejte reklamu na nějaký stroj co jezdí ven. 371 jezdí do DB a Polska, tam si myslím může prudit víc než u nás. Ale zase nevím jestli lze, aby taková loko jezdila ven.
Tedy bych chtěl požádat, kdo bude mít foťák ať jí nafotí. Taky se budu snažit.

Chtěl bych nabídnout, neúplnou dokumentaci foto na skin loko 363 117. Chybí bok se žaluziemi, pač mi souprava frnkla před nosem.

Srovnání:
skin: když se porovná skin 117 a 001 je to stejné.
url: [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.boletice.cz/loko/fake/sk_117.jpg

skutečnost
url: [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.boletice.cz/loko/fake/lok_069.jpg

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře