Pomozte mi s aktivitami v trati Bratislava - Brno - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna rony1977
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
R

rony1977

Host
Asi pred rokom som si kupil trat na DVD priamo v obchode p. Semory. Od vtedy si pravidelne stahujem vsetky updaty s jeho stranky + nove aktivity. Najprv bolo vsetko OK ale v poslednom case cca 5 mesiacov mi ziadna aktivita nechce ist. Pri spustany furt nieco chyba. Zvycajne vlaky. Tak som urobil to ze som vsetok vozovy park co sa nachadza na strankach stiahol a nakopirovat do adresara TRAINS/TRAINSET, ale i tak nepomohlo. Vie mi niekto poradit v com je chyba. Myslel som si, ze vsetko ca sa nachadza na strankach ak sa spravne updatne by malo fungovat ale ono to nejde !!! PLS ?

Re: Pomozte mi s aktivitami v trati Bratislava - Brno - Prah

rony1977 napsal:
Asi pred rokom som si kupil trat na DVD priamo v obchode p. Semory. Od vtedy si pravidelne stahujem vsetky updaty s jeho stranky + nove aktivity. Najprv bolo vsetko OK ale v poslednom case cca 5 mesiacov mi ziadna aktivita nechce ist. Pri spustany furt nieco chyba. Zvycajne vlaky. Tak som urobil to ze som vsetok vozovy park co sa nachadza na strankach stiahol a nakopirovat do adresara TRAINS/TRAINSET, ale i tak nepomohlo. Vie mi niekto poradit v com je chyba. Myslel som si, ze vsetko ca sa nachadza na strankach ak sa spravne updatne by malo fungovat ale ono to nejde !!! PLS ?
Môžeš byť trochu konkétny? Meno aktivity, autora apod. ... Môže sa stať že stašie aktivity (zatiaľ) nejdú, nakoľko aby sa aktivity začali opravovať treba mať trať v 100% stave, aby sa to nerobilo X krát.

Napr. posledny kompletny balik aktivit z 22.3.2006 k aktualizacii 70.1 uverejneny na strankach p. Semoru

rony1977 napsal:
Napr. posledny kompletny balik aktivit z 22.3.2006 k aktualizacii 70.1 uverejneny na strankach p. Semoru
No tak nato bude kompetentný asi p.Šemora, nakoľko ten balík vydal on.

Re: Pomozte mi s aktivitami v trati Bratislava - Brno - Prah

rony1977 napsal:
... Pri spustany furt nieco chyba. Zvycajne vlaky. Tak som urobil to ze som vsetok vozovy park co sa nachadza na strankach stiahol a nakopirovat do adresara TRAINS/TRAINSET...

Popis chýb by mal byť konkrétnejší, ak chýba nejaké vozidlo, tak si treba stiahnuť ( resp. nahradiť iným ). Takisto je možné že v niektorých aktivitách vystupujú vozidlá pod starším ( alebo trocha iným ) označením.

Mirec napsal:
rony1977 napsal:
No tak nato bude kompetentný asi p.Šemora, nakoľko ten balík vydal on.
Balíky aktivit jsou testované a tedy vpořádku. Pokud někdo neumí stahovat z webu chybějící přidávaná vozidla (doplňují se jak na DVD tak na web), nezbývá nic jiného, než si objednat DVD nové nebo nové aktivity nestahovat a trať neaktualizovat. Jsem rád, že to stíhám alespoň takto.

Ještě jednu věc, nový balík aktivit bude udělán tak, že před instalací nejprve smaže obsah složek Activities, Services, Paths a Traffic. Jedině takto zabráníme dalším zbytečnýn dotazům, že při spuštění MSTS přes Trainstore se zůstanou hluchá všechna políčka v menu MSTS nebo Vás rovnou pošle k Billovi. Je nutná záruka, že ve složkách nezůstane chybný Paths, proto si tyto složky zálohujte. Zatím mám připraveno i za spolupráce autorů kolem 10 aktivit pro BP71

Zbyněk Šemora napsal:
Ještě jednu věc, nový balík aktivit bude udělán tak, že před instalací nejprve smaže obsah složek Activities, Services, Paths a Traffic. Jedině takto zabráníme dalším zbytečnýn dotazům, že při spuštění MSTS přes Trainstore se zůstanou hluchá všechna políčka v menu MSTS nebo Vás rovnou pošle k Billovi. Je nutná záruka, že ve složkách nezůstane chybný Paths, proto si tyto složky zálohujte. Zatím mám připraveno i za spolupráce autorů kolem 10 aktivit pro BP71
Můžete, prosím napsat o jaké aktivity se jedná?

Zbyněk Šemora napsal:
... smaže obsah složek Activities, Services, Paths a Traffic.
Myslím si, že je to dobrý nápad.Nové aktivity treba inštalovať do čistého.Iba tak je záruka že to bude šlapať na 100%.Ohľadne toho balíka - teda ak je u Vás všetko OK, tak už jedine nejaké vozidlo chýba užívateľovi, prípadne si neaktualizoval TBP.Ja mám pripravených 27 aktivít, z toho 2 budú nové.

Pomoc

Ahoj, mám problém..- na stránkách http://msts.kvalitne.cz jsem si stáhl aktivitu R 708 Galán ve směru Zábřeh na Moravě-Praha Hl.n. a při startu ať už přes TraiStore, nebo klasicky přes MSTS mi to hodí chybu, že Soubor: 'zssk_350\zssk3502.ENG' chybí... A to i přes to, že mám aktuální trainset ze stránek p. Šemory... Nevíte, prosím, co s tím? Je to supr aktivita a ja jí nemohu spustit... Prosím o radu! Díky moc. Vojta.
P.S. pokud to půjde, pište raději na můj mejl.

Naposled editoval moderátor:
To značí,že tu slovenskou 350 nemáš ve svém Trainsetu nainstalovanou.Stáhni si ji u p.Šemory a nainstaluj,pak by měla aktivita běžet.Nic jiného v tom nehledej.Myslím,že tohle označení je ze starého Trainsetu,tak bacha na názvy...

Re: Pomoc

Mirec napsal:
bob57_cz napsal:
vojtech.doskocil napsal:
Ahoj, mám problém.., pište raději na můj mejl.
Proč je tentýž dotaz hned ve třech vláknech ? !!!
Možno preto aby si ho každý všimol ... :lol:
Včera jsem už mu na to psal, aby se polepšil. Slíbil, že se polepší...

Bobe, reaguješ na něco, co je fousaté. Nemyslíš, že poslat natvrdo výtku do fora nováčkovi je motivující? Bych řekl, že ne !!!!!!

... prosím, ukončete laskavě tuto diskusi a nechte ho žít....

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře