Trať Bratislava - Praha

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Na přání J. Švece zveřejňuji fotku budovy nádraží, které má nafocené a dočkáme se originálu.
pardubice.jpg
Od tohoto autora jsou už postaveny všechny nádražní budovy od Chocně přes Týniště a Hradec po Pardubice. Současně začíná modelovat Hradec Králové hl. n. Zatím není zdokumentována pouze nádražní budova v Chocni. V aktualizaci 71 budou tyto budovy z Újezdu u Chocně do Hradec Králové zastávka. Rosice až Opatovice nad Labem jsou před dokončením.
Tento autor má i osobní vztah k městu Lanškroun. Shodou okolností jsem při rekonstrukci Rudoltic koleje na tuto lokálku předběžně položil téměř v celé délce. Takže se budeme moci těšit i na originály budov Lanškroun, Rudoltice a Třebovice.
Tyto plány píši sem, protože tohle se plánuje "až někdy, až bude vhodná konstalace"
A komu to nestačí, při jednom z cyklovýletů jsem nafotil zrušenou lokálku Hrušovany - Židlochovice. Zde už jsou koleje také položeny, jen trochu musím upravit koleje v Židlochovicích.
A zde je sočasné foto Židlochovice nádraží.
zidlochovice.jpg zidlochovice1.jpg

Naposled editoval moderátor:
Jelikož už v aktivitách jezdíte na hradeckých tratích a to po zelené louce, dovolím si ukázat několik screenů z kuchyně mé trati. Protože jsou prázdniny, ještě dokončím nějaké dodělávky a brzy vyhodím ven aktualizaci.
A nezapomeňte, pravé tlačítko myší-zobrazit obrázek.
Vítejte na trati Pardubice - Hradec Králové:

167ceperka1.jpg 167ceperka2.jpg 167hrkralove.jpg 167kunka.jpg 167opatovice.jpg 167rosice.jpg 167steblova1.jpg 167steblova2.jpg 167tesco.jpg 167tesco1.jpg

Za originály budov poděkujte Honzovi Švecovi.

Naposled editoval moderátor:
další úsek trati

Jak už jsem naznačoval, díky novému modeláři, Hark IV, který vymodeloval nádražní budovy v Sadské se budu snažit do sleziny propojit Poříčany - Nymburk - Poděbrady. Respektive načrtnuto už to mám. Měl jsem strach, aby tato trať nevyšla moc krátká. Je to dobré, je tam spíše něco navíc, což díky zkreslení MSTS na škodu není. Při měření jen natáhnu víc krok a bude to přesně. Poloha Nymburka je Tabu, protože od Poděbrad je rovina a jediný oblouk je v Nymburce Depo.
V jakém stadiu to do sleziny bude, nic neslibuji, ale chtěl bych to určitě komplet zprůjezdnit (ikdyž mnohé koleje budou dočasně vyloučené). Hlavní důvod této pokládky je, abych osadil budovy v Sadské.
Dále patří velké díky Nebulusovi, který vymodeloval všechny budovy ve stanici Zohor. Tyto už jsou osazené.
A o nové trati Břeclav - Lednice jsem už psal, ale ještě nebyl čas nafotit screeny.

Back
Nahoře