---NEJOBLÍBENĚJŠÍ TRAŤ---

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Hawk
  • Datum začátku Datum začátku

Anketa o nejlepší reálnou trať pro MSTS v současnosti...

• Bratislava-Praha (Z.Šemora)

Hlasů: 3 33.3%
  • 321 Olomouc-Žilina (Stavitelxx)

Hlasů: 4 44.4%
  • 346 a 341 Luhačovice (Volejník Tomáš)

Hlasů: 1 11.1%
  • 150 Zvolen-Šurany (Jene)

Hlasů: 0 0.0%
  • 310 Opava-Olomouc

• Praha-Děčín - "beta" (Tygy)

Hlasů: 1 11.1%
  • 180 Plzeň-Furth im Wald (Šnek)

• Hlasovalo členů
    9
  • Anketa bude ukončena: .
Petr Šimral napsal:
OK. Tak já tak do roka položím koleje a návěstidla a pak bys ten zbytek tak za 5 let mohl zmáknout :-)
Ahoj Petr
I sakra,to máš o mě vysoké mínění,budu rád,když to bude do důchodu a že mám do něj ještě dost daleko...

Naposled editoval moderátor:
mně osobně se líbí všechny tratě, ale nejvíc asi BP s 321, pak se taky moc těším na DC-PHA
Jinak si všichni tvůrci zaslouži

Petr Šimral napsal:
OK. Tak já tak do roka položím koleje a návěstidla a pak bys ten zbytek tak za 5 let mohl zmáknout :-)
Ahoj Petr
Při hodině denně by čas 5 let byl opravdu přiměřený, ale spíš bych tipoval déle.

Veru, veru stavba trate vyžaduje deň, ktorý má nie 24 ale 48 hodín, veľkú dávku trpezlivosti ale keď vidíte ako Vám to pred očami rastie poteší to.Potvrdzujem z vlastnej skúsenosti.

... nebo když člověk srovná vlastní výtvor s fotkou a ono to odpovídá a ještě líp, když to pozná uživatel a bez fotky

VolejnikTomas napsal:
... a ještě líp, když to pozná uživatel a bez fotky

Presne takýto dojem mám z trate ŽSR 150, jednoducho hneď mi tam všetko "sedelo", vôbec som nemal pochybnosti a neštudoval fotky ako to tam vlastne vyzerá v skutočnosti.

Zdravim. Zatial mam iba trat321 ale planujem si objednat aj trat BP. Chcel by som spytat co je na tom pravdy, ze trat BP ide o nieco plynulejsie ako trat 321??? Chcel by som to vediet, lebo moj PC uz trat 321 velmi nezvlada. :(

to teda nevim, jak souvisí Hawkova práce pro MSTS s touto anketou... :roll: prostě to chtěl vědět, a je úplně jedno, jestli postavil trať, vytvořil objekt, nebo naskinoval lokomotivu ne? tak proč to furt všude cpete? on tady nikoho nekritizoval!

djneon napsal:
to teda nevim, jak souvisí Hawkova práce pro MSTS s touto anketou... :roll: prostě to chtěl vědět, a je úplně jedno, jestli postavil trať, vytvořil objekt, nebo naskinoval lokomotivu ne? tak proč to furt všude cpete? on tady nikoho nekritizoval!
Trošku mi unikla pointa Tvého příspěvku...... :eek:

Ivan.ps napsal:
Zdravim. Zatial mam iba trat321 ale planujem si objednat aj trat BP. Chcel by som spytat co je na tom pravdy, ze trat BP ide o nieco plynulejsie ako trat 321??? Chcel by som to vediet, lebo moj PC uz trat 321 velmi nezvlada. :(
Ano, BP je o něco málo méně náročná, ale zas tak velký rozdíl to není, v některých úsecích je natom stejně jako 321. Jestliže spustíš 321, tak BP zpustíš určitě. Myslím default jízdu, ne aktivity, tam je to o něčem jiném.

Back
Nahoře