Jak se projet v e vlaku:-)

Ronoath

Posunovač
Zdravím, zajímalo by mě, jak se instalují či připravují vláčky pro průzkum tratě (či tak nějak, na základní obrazovce MSTS je to ta první volba ze čtyř:-)
Chcu se jen svézt vláčkem, třeba vagonem Apee, kousek po nějaké české trati, poslouchat zvuky a ... Neřídit vlak.

Ronoath napsal:
Zdravím, zajímalo by mě, jak se instalují či připravují vláčky pro průzkum tratě (či tak nějak, na základní obrazovce MSTS je to ta první volba ze čtyř:-)
Chcu se jen svézt vláčkem, třeba vagonem Apee, kousek po nějaké české trati, poslouchat zvuky a ... Neřídit vlak.

Tak to bohuzel nejde :-) Nicmene ve volne jizde neplati zadne fyzikalni zakony (pokud si vypnete vykolejeni), takze staci vlak rozjet a pak se kochat. Ostatne ridit ho muzete odkudkoliv, takze i z osobniho vozu :-)

No právě. Chtěl bych si vychutnat zpomalování do stanice, koukání na protijedoucí vlaky a podobně. Člověk ten vlak stejně musí pořád hlídat. Škoda, že tedy pořád budu se vozit jen na St. Anton - Innsbuck:-((

Ronoath napsal:
Vytvoř si normálně aktivitu. Pak si otevři act soubor v textové podobě. Najdi si položku Mode a místo 2 zadej 0. Pak se ti aktivita objeví v nabídce pro průzkum tratě.

Tak co jak to dopadlo jede ti to ??? ...ja bych to taky zkusil :)

Stačí si přečíst návod výše...
Dle něj samozřemě jede, jen anglický hlas kecá nějaké informace, takže to není až tak super a po vyzkoušení jsem to z tohoto důvodu zabalil. I když, třeba se BP chová jinak.... (s tím "kotlem" úprav, co v instalaci je...)

Nemůžu... Nejsem nyní doma a budu až na Vánoce. Navíc nevím, jak to vypadá s počítačem doma, jestli tam něco takového je.

Back
Nahoře