porucha

Ta chybová hláška a pád při F9 může způsobovat velký počet consistů, případně uložených pozic. Spouštíš MSTS s parametrem -mem:512?

Po reinstalu PC a MSTS mám ve všech tratích bílo !!! Nikde není žádná tráva,všechno poletuje ve vzduchu. Je možné,že toto způsobil reinstal ? Není tam podmínka veškeré tratě odebrat a vložit znovu zpět ?

To vypadá, že ti chybí soubory s terénem. Je ale divné, že u všech tratí. Neběží ti něco na pozadí, co by bránilo korektní instalaci? Zkus nainstalovat jen samotné MSTS a spustit jednu z default tratí. Pokud bude vše v pořádku, tak postupně přidávej update 1.4, Bin, tratě a vždy vyzkoušej, jestli vše chodí normálně. Tak zjistíš, kdy to začne blbnout a kde bude zakopaný pes.

Presne tak ako radí Michal, pokiaľ sú s MSTS problémy, tak je vhodné inštalovať a skúšať postupne. Jednak človek ušetrí čas, ak to nefunguje už pre defaultné trate a za druhé sa dá ľahšie identifikovať kde vznikne problém.

tak jsem našel chybu - trochu za pomoci Kadra (díky za spolupráci).Nevím jak je to možné,ale z většiny tratí mi zmizely při přeinstalaci MSTS - možná PC - veškeré soubory kromě .t ve složce TILES.V některých tratích to zůstalo,ale z většiny to záhadně zmizelo a to je ten problém.Což o to,většinu tratí můžu stáhnout z netu,ale potřeboval bych,jestli by byl někdo ochotný a poslal mi např.přes ICQ složku TILES z tratě 321 (Praha - ... - Košice).číslo mého ICQ je 327498542.Příp.pokud je někdo z Prahy a hodil by to na cd,tak se stavím a vyrovnám.

AlesB napsal:
tak jsem našel chybu - trochu za pomoci Kadra (díky za spolupráci).Nevím jak je to možné,ale z většiny tratí mi zmizely při přeinstalaci MSTS - možná PC - veškeré soubory kromě .t ve složce TILES.V některých tratích to zůstalo,ale z většiny to záhadně zmizelo a to je ten problém.Což o to,většinu tratí můžu stáhnout z netu,ale potřeboval bych,jestli by byl někdo ochotný a poslal mi např.přes ICQ složku TILES z tratě 321 (Praha - ... - Košice).číslo mého ICQ je 327498542.Příp.pokud je někdo z Prahy a hodil by to na cd,tak se stavím a vyrovnám.

Ahoj,
jenom na okraj malý dotázek: Nemáš tam někde v systému nějaký automatický "uklízeč a optimalizátor disku"?. Tyhle svině někdy procházejí disk a pokud najdou někde duplicitu v souborech, tak ponechají jen jeden soubor a ostatní výskyty stejného souboru smažou.
Tím by se třeba nechalo vysvětlit ono zmizení souborů.

Odkaz na složku TILES máš v SZ

Děkuju moc........ten "uklízeč" jako takový nemám,pouze CCleaner, ale tam mám nastavené co a kde má uklízet a to dělám pouze já,automaticky ne.Jedině jestli to neudělal Windows (XP) sám při optimalizaci místa a výkonu po nainstalování,to netuším, ale pro jistotu si na to dám příště pozor.Díky za radu a za TILES.Pomohls mi.Díky

Back
Nahoře