Cd_EZ_Set

Pavlík

Pomocník strojvedoucího
Neví někdo kde se dá stáhnout souprava EZ_Set? Ze stránek Havla download zmizel kvůli autorským právům. Tato souprava je potřebná pro aktivitu Davida Šíla EC 75 Negrelli 3.díl.

Naposled editoval moderátor:
F Havel tam píše: ...Download byl odstraněn, jelikož autoři některých modelů zakázali šíření tohoto balíčku. Pokud o něj máte zájem, kontaktujte mě a já vám pošlu neveřejný link :-))

Když jsem tady četl, že Havel neodpovídá na maily a že má "jisté problémy" tak to radši zkouším jinde. Psal jsem i autorovi aktivity, bohužel se mi ještě neozval.

Tento rok již naposledy s řadou 843,043 a 943 v DKV Ústí n. Labem.
Jak si na to přišel?? :lol: Tento rok v DKV Ústí n.L. končí akorát 943.

Ahoj! nechcete porušit autorská práva pana Havla a vydat zase tento pack? nabídnu místo u sebe. Samozřejmě vše pod jménem půdovních autorů - nejsem kradač. Tuto totiž potřebujeme do aktivit s martinem Zemanem a dost to chybí. Stejně tak i některý pomeranče y chtěly vydat.

Mno jenomže to se musí stahovat asi 250 MB a tuto já stahovaat nebudu je to moc veliký

S ČD EZ Set je to problém. Chtěl jsem si zahrát aktivitu od Kuby TS 101 xxx a kvůli chybějícímu EZ Setu si stahovat stovky MB nebudu. Tak se holt připravím o zážitek a hodím si tam nějaký jiný vagóny...

Mno to je také nápad zabalit 200MB a nechat to uživatele stahnout. Dobré by bylo to předělat a uspořídat downloady dle řady. Pro zájemce úplného stažení by mohlo být i těch 200MB v kupě

Čouda napsal:
Mno to je také nápad zabalit 200MB a nechat to uživatele stahnout. Dobré by bylo to předělat a uspořídat downloady dle řady. Pro zájemce úplného stažení by mohlo být i těch 200MB v kupě
Tak s tímhle úplně souhlasím. Je to opravdu šílené když člověk musí ,třeba kvůli jedné mašině ,stahovat celý balík.

Pokud by se jednalo pouze o Ez_Set, tak by to mělo smysl, ale vzhledem k tomu, že je používána v aktivitách celá řada vozů z trainsetu 090, tak se vyplatí to stahnout naráz a je jednou pro vždycky pokoj. Určitě lepší, než to pořád hledat a sosat po jednom kuse.

dá se ještě někde stáhnout Ez_set? nebo jestli ho někdo má, neposlal by mi ho na email martinmatejka@email.cz? Díky

Back
Nahoře