Aktivity Zvolen - Surany

Nie som detailista, ale bol by som rad, keby sa vyjadril k tomuto autor aktivity, aby som vedel ako to myslel on...

Ivan.ps napsal:
Mam taku otazocku. Hram aktivitu "Levičan" a tam si musim prist najskor pre vagony na odstavnu kolaj a dotiahnut ich do stanice Levice. Ale ta lokomotiva je otocena smerom na Zvolen a ja mam ist do Surian, takze otazka znie, ako mam otocit lokomotivu, aby som ju mal otocenu na Surany.

p.s: Urcite robim nejaku zbytocnu chybu ale co uz, ked s tymto este nemam skusenosti :eek:

Dakujem

Neviem kde sa stala chyba,ale tá loko by mala byť v aktivite otočená smerom na Šurany a na odstavné pre vozy sa cúva.Skús ju otočiť v editore.

Naposled editoval moderátor:
Chcel by som upozorniť tvorcov aktivít pre túto trať,aby pri aktivitách do a zo Šurian končili alebo začínali Paths v Šuranoch,lebo musím prerobiť križovatku na zámockom zhlaví pre pokračovanie trate do Zámkov.

Zdravim, stiahol som si posledny aktivity pack zo stranky. Kde by som nasiel chybajuce vozy (csd_abm,am,bdms,bm,px,vsa,wlbm, zscs_eans,810-447, a mnohe dalsie). V prilozenom readme, v kt. sa odkazuje na weby pre vozy som ich nenasiel (teda na tych weboch). TNX a hezke vanoce.

Nevie niekto skade mam staiahnut aktiviti pre trat Zvolen-Surany :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x prosim poslite to na oskar@letnet.sk

drafter napsal:
Nevie niekto skade mam staiahnut aktiviti pre trat Zvolen-Surany :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x prosim poslite to na oskar@letnet.sk
Hledej šmudlo, je to tady na fóru. A nikdo ti asi nic na mail posílat nebude!

Dobrý deň, potreboval by som poradiť. Ak si idem vytvarat aktivitu a v niektorej stanici si dám ,,pripojit vozne,, tak po zajdení na tieto vozne mi navestidlo nedovoli odist z kolaje (stoj, posun zakazany). Ako by som mohol spravit aby mi navestidlo dovolilo ist dalej? Za pomoc Ďakujem :study:

Ahote mam takyto problem. Prave hram aktivitu Ips Os 5713 a pri vychadzany zo stanice Hul mi to za priecestim ukaze navestidlo stoj. Nebolo ani nic pisane ze mam cakat na nejaky vlak, ani z TAb-kom ma nechce pustit dalej. Ma to tak byt ale je nejaky problem lebo cakam uz asi 20 minut a stale nic. Neviete niekdo ci je to nejaky problem?

No to bude moja aktivita. V stanici Hul by si mal križovať s nejakým osobákom (ak sa dobre pamätám). Vykrižovali ste? On by mal na teba čakať už v stanici a ty prídeš až po ňom na vzdialenejšiu koľaj a prvý odchádzaš. Inak na návestidle by malo svietiť voľno, pokiaľ sa ten protidúci osobák dostal do stanice. aktivitu testoval aj autor trate Jene a nemal s ňou žiadny problém. Na akom bine to ideš???

Aj sa tam krizujem s osobakom a uz ked prichadzam do stanice on tam stoji ale na nvestidle uz svieti cervena. Mam bin 7.1022.

Uf, tak teraz som mimo. Aktivita bola robená pod týmto binom, takže tam by problém byť nemal. Ale vôbec netuším, prečo je tam Stoj, lebo tam ti nemá nič blokovať trasu...

Ved to som bol aj ja prekvapeby, ale vyriesil som to tak ze som dal to navestidlo ako nefunkcne a pokracoval som dalej.

Back
Nahoře