Zmizení objektů

Padá vám často editor?

• často

Hlasů: 1 100.0%
  • málokdy

Hlasů: 0 0.0%

• Hlasovalo členů
    1

VáclavS

Průvodčí
Tvořil jsem krajinu, když mi při ukládání hry editor padl. Následky katastrofické! Zmizelo 40 hektarů lesa, ves Janov, silnice... prostě všechny možné objekty, ale jen v určité oblasti a vlak jezdí ve vzduchu. Může mi někdo pomoci jak zase nakopnout krajinu? děkuji

Tuším o tom psal Zbyněk kdysi dávno, když byl v začátcích stavby....nazýval to krajinou po atomovém výbuchu.....a tuším, že jediné řešení je obnova trati z poslední zálohy....
To znamená....často ukládat a veelmni často zálohovat.....

Toho jsem se obával. Trať zálohovanou vedle nemám, je v ní příliš mnoho objektů. Dotaz: dělá atomový výbuch jen xtracks nebo i standartní tratě Msts?

VáclavS napsal:
Toho jsem se obával. Trať zálohovanou vedle nemám, je v ní příliš mnoho objektů. Dotaz: dělá atomový výbuch jen xtracks nebo i standartní tratě Msts?
Nechápu, proč je přílišné množství objektů důvodem k nezálohování......
jaký je problém udělat si někde bokem kopii trati..?

a jestli je to opravdu to, co jsem psal, tak je to celkem jedno, jestli to dělají tratě xtracks nebo se standardním kolejivem MSTS.....

S tím množstvím objektů jako důvod k nezálohování je nesmysl, promiň.
Jak to dělá zbyněk, že mu Praha nespadne a já vysazuji les a spadne mi to. Kde můžu zjistit, kolik mám objektů na čtverci?

VáclavS napsal:
S tím množstvím objektů jako důvod k nezálohování je nesmysl, promiň.
Jak to dělá zbyněk, že mu Praha nespadne a já vysazuji les a spadne mi to. Kde můžu zjistit, kolik mám objektů na čtverci?

Atomový výbuch? Už jednoduchá pomoc. Adresář World, seřadit soubory podle času, v nejnovějším záložní soubor BK přejmenovat na platný, potvrdit nahrazení existujícího a krajina se vrátí do stavu před posledním save, kdy nastal výbuch.

Back
Nahoře