Video ze stanoviště strojvedoucího-polemika

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
No, něco na tom bude.
Když jsem se naposled vezl a točil si jízdu na foťák, fíra mě upozorňoval, ať to nikde neukazuji, nebo přijde o těch 150 Kč prémií.
Evidentně z toho měl legraci. Takových ale moc není. Ona asi není všude stejná situace jako v Praze.

Na Slovensku to asi až také bezstarostné nie je, minule som sa musel aj 2x prikrčiť. Na druhej strane to bol úplne "cudzí" majster a sám mi ponúkol zvezenie na 750. A nebolo to len kúsok, ale vyše 160km po najkrajších tratiach stredného Slovenska.

nebulus napsal:
Na Slovensku to asi až také bezstarostné nie je, minule som sa musel aj 2x prikrčiť. Na druhej strane to bol úplne "cudzí" majster a sám mi ponúkol zvezenie na 750. A nebolo to len kúsok, ale vyše 160km po najkrajších tratiach stredného Slovenska.
Presne tak.U nás nieje problém fíru vykopnúť a hodiť jeho šichty na druhých.Detto to isté pri vlakvedúcich, sprievodcoch a pod.Neviem ako inde na Slovensku, ale u nás vo Zvolene s tým problém určite nemajú ...

P.V napsal:
btw. dokonce sem si za chlumcem zkusil nachvilku sednout za rajčáky a kočírovat rychlík .. s msts nesrovnatelné
To ideš porovnávať reál s PC hrou? Ja ani nemusím kočírovať rychlík a viem že sa to ani zdaleka nedá porovnať.

Back
Nahoře