Aktivita Ex 532 "Budvar"

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tomes
  • Datum začátku Datum začátku

Tomes

Hradlař
Myslím, že je to podařená aktivita, doporučuji, jenom si myslím, že na trojkolejce je výhradně pravostranný provoz s provozem na 0. koleji v obou směrech, ale jestli se pletu, tak pardon.

Re: Ex 532 "Budvar"

Tomes napsal:
Myslím, že je to podařená aktivita, doporučuji, jenom si myslím, že na trojkolejce je výhradně pravostranný provoz s provozem na 0. koleji v obou směrech, ale jestli se pletu, tak pardon.

Neviem či je to pravidlo, ale podľa mňa vlak ide po 0. koľaji keď predbieha osobný, nákladný alebo iný pomalší vlak.

Ex 532 "Budvar"

To ano, ale v této aktivitě vlaky na Prahu jedou po 1. koleji a z Prahy po 2. koleji a to je asi blbost. ještě jsem si všiml, že do Kolína přijíždí od Kutné Hory vlak s lokomotivou řady 242, což je taky ptákovina.

Re: Ex 532 "Budvar"

Tomes napsal:
To ano, ale v této aktivitě vlaky na Prahu jedou po 1. koleji a z Prahy po 2. koleji a to je asi blbost. ještě jsem si všiml, že do Kolína přijíždí od Kutné Hory vlak s lokomotivou řady 242, což je taky ptákovina.

No tú som nejako prehliadol.Ja som si všimol laminátku (240) v Pardubiciach! a hneď nato som ju vymenil za 130.

Jak dlouho se čeká hned na tom druhém návěstidle ? (těsně po odjezdu z nástupiště, kdy stojím jakoby šikmo) Zasekl jsem se tam a nechce mě to pustit dál. Přitom ten vlak, co jel proti dávno přejel..

Nevím jaké nástupiště ani návěstidlo myslíš,ale tuším,že máš stejný problém jako Tom.Praha hlavní je dost ostrá na FPS,proto jsem dal před odjezdem zprávu o uložení hry klávesou "F2".Pokud někdo máte problém s odjezdem v Praze s tím,že máte nejdříve 40 a pak stůj tak ukončete hru a znovu načtěte poslední uložení.
Borek napsal:
Jak dlouho se čeká hned na tom druhém návěstidle ? (těsně po odjezdu z nástupiště, kdy stojím jakoby šikmo) Zasekl jsem se tam a nechce mě to pustit dál. Přitom ten vlak, co jel proti dávno přejel..

Borek napsal:
Jestli myslíš až to další, tak tak dlouho až budeš mít signál odjezd. Před tebou je totiž vlak! Nebo jeď pomaleji a nebudeš muset čekat vůbec. Jako já. A neboj, do Kolína to stihneš včas. Já přijel o 11 sec dřív.

Tak jsem si dnes projel tuhle aktivitu ale nestihl jsem odjezd z Pradubic s R600 v 10:19. Jak to proboha stíháte se otočit v Pardubicích na trianglu, když je tak daleko a jede se tam jen 40 km/h? Já dojel do Pardubic přesně na čas, ale nějak jsem ten odjezd nestih. :eek:
Snad příště při minimálních detailech.

Naposled editoval moderátor:
Ex 532

V Pardubicích se dá být cca o 8-9 minut dříve (při max. rychlosti 120 km/h), pak to v pohodě stihneš.

Re: Ex 532

Vindobona napsal:
V Pardubicích se dá být cca o 8-9 minut dříve (při max. rychlosti 120 km/h), pak to v pohodě stihneš.

BTW A není tedy na té aktivitě něco špatně, když se nestíhám otočit při příjezdu na čas?

Odjezd v 10.19 je podmíněn tím,že pokud si nestihnete zabrat do tohoto času kolej směr Praha tak vám ji zabere náklad jedoucí od Prahy a neaktivuje vám otočný bod při připojení R 600.Já to při tvorbě aktivity stihl vždy se otočit na tento problém mě upozornil až Mirec,který to také nestihl.Při odjezdu na triangl SAVE a když se to nepovede tak znovu,ale jak říká Vindobona stihnout se to v pohodě dá.

Poisone, nechceš tu tvou aktivitu upravit? Naštve mě, že přijedu do Pardubic načas a je to špatně. Aspoň změň pardubický příjezd.

Dobrá tak pokud to nestíháš tak si otevři aktivitu v editoru a dole u traffic klikni na UPRAVIT.V té spleti vlaků najdi vlak poi_ex532_naklad5,který má odjezd 10:19:20 a oddal si odjezd jak potřebuješ,tzn.alespoň 10:18:20.Uděláš to tak,že na ten vlak klikneš pravým a změníš počáteční čas.Pokud na tom bude trvat více uživatelů ,tak to přepíšu a zveřejním jako verzi 1.1. u Mirece na webu.

Back
Nahoře