Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tomes napsal:Myslím, že je to podařená aktivita, doporučuji, jenom si myslím, že na trojkolejce je výhradně pravostranný provoz s provozem na 0. koleji v obou směrech, ale jestli se pletu, tak pardon.
Tomes napsal:To ano, ale v této aktivitě vlaky na Prahu jedou po 1. koleji a z Prahy po 2. koleji a to je asi blbost. ještě jsem si všiml, že do Kolína přijíždí od Kutné Hory vlak s lokomotivou řady 242, což je taky ptákovina.
Borek napsal:Jak dlouho se čeká hned na tom druhém návěstidle ? (těsně po odjezdu z nástupiště, kdy stojím jakoby šikmo) Zasekl jsem se tam a nechce mě to pustit dál. Přitom ten vlak, co jel proti dávno přejel..
Jestli myslíš až to další, tak tak dlouho až budeš mít signál odjezd. Před tebou je totiž vlak! Nebo jeď pomaleji a nebudeš muset čekat vůbec. Jako já. A neboj, do Kolína to stihneš včas. Já přijel o 11 sec dřív.Borek napsal:Jak dlouho se čeká hned na tom druhém návěstidle ? (těsně po odjezdu z nástupiště, kdy stojím jakoby šikmo) Zasekl jsem se tam a nechce mě to pustit dál. Přitom ten vlak, co jel proti dávno přejel..
Vindobona napsal:V Pardubicích se dá být cca o 8-9 minut dříve (při max. rychlosti 120 km/h), pak to v pohodě stihneš.