Aktivita TN_137

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vindobona
  • Datum začátku Datum začátku
Šlechtičnu bych nerozebíral!!! :? TRAINSET pana Šemory má aktuální každý,kdo má letošní DVD,problém v TRAINSETU uživatelů(tvůrců aktivit) jako jsem já,Mirec a další,kteří mají TRAINSET starý přes rok(neboli po letošní slezině)jsme jej nijak neupravovaly jelikož to "nebylo" třeba.Dnes po aktivitách zveřejněných u MIRECe je problém u uživatelů,kteří mají poslední verzi TRAINSETU.K úpravám došlo až po zveřejnění aktivit na MIRECovo webu poté,co uživatelům poslední verze TRAINSETU nechodili aktivity,a to nejen díky špatným eng a wag souborům,ale i díky nově přidaným vozidlům.
Proto,jelikož chceme(a nejen já a Mirec) používat i vozidla,která jsou mimo distribuovaný TRAINSET si já a MIREC doladíme TRAINSET(věrím,že i ostatní tvůrci se stejným problémem) tak jak má být a měl bych prosbu na pana M.Sima nebo Ppoolllla,zdali by po dohodě nešlo přidat k downloadů nově použité vozidlo.
Kdysi jsem já osobně na tomto fóru žádal tvůrce aktivit,aby dodržovali TRAINSET,ale po zkušenostech jsem zjistil,že mi nikdo nedá nic zadarmo,a tak si aktivity upravuji sám pokud si je chci zahrát.
V případě MIREC&POISON se budem snažit dodržovat TRAINSET,tak aby po rozbalení apk. to fungovalo všem,ale byl bych rád,kdyby se někdo z jmenovaných ujal zveřejnění byť poslaného(upraveného dle TRAINSETu) vozidla,které si uživatel stáhne a doplní.Jsme přece jen na nejoblíbenějším add-onu pro české MSTS,kde modely jsou BEST(viz. Kyklop) a je škoda je nechat jen tak stát v depu. :wink:

Tax: slachticna neni problem dokedy sa ti pri spravne nadefinovanom konziste neobjavi spatna masina ... lebo MsTS je za urcitych okolnosti citlivy aj na duplicitnost nazvov .s suborov ...

poison

Proto,jelikož chceme(a nejen já a Mirec) používat i vozidla,která jsou mimo distribuovaný TRAINSET si já a MIREC doladíme TRAINSET(věrím,že i ostatní tvůrci se stejným problémem) tak jak má být a měl bych prosbu na pana M.Sima nebo Ppoolllla,zdali by po dohodě nešlo přidat k downloadů nově použité vozidlo.

Tohle není problém. Pokud se na mne obrátí kdokoliv s tím že chce (má) v úkolu vozidlo které není na DVD od Zbyňka tak ho zveřejním. Má to ale následující podmínky:
1 - v daném okamžiku se toto týká pouze vozů. U lokomotiv na to dojde až v okamžiku kdy začnu zveřejňovat jednotlivé řady a půjde o skiny tyto řady doplňující.
2 - pokud to budou zahraniční modely tak tam také musím získat souhlas autorů - to nějaký čas trvá a ne vždy ten souhlas je udělen.
3 - u cizích skinů na domácí tvorbu si zas tak moc velké starosti nedělám. V první řadě by se totiž měl dotázat dotyčný skinař autora modelu a ne vždy se tak děje. Pak se k jejich dílu chovám zase naoplátku já stejně.
4 - musí na to být také čas. Nemohu nikomu slíbit že jeden den mi dojde požadavek (nebo i model - nutno ale konzultovat) a druhý den to bude na webu. Navíc také všechny modely mají určitý proces probíhající před zveřejněním aby nešly na veřejnost kraviny. Už se mi párkrát stalo že se do archivů vloudily chybky a ty je nutné také odhalit zase očima druhých.

A že se něco děje/připravuje může posoudit například i Zbyněk. V tomto okamžiku jsou prakticky nachystány DB vozy a běží jejich kontrola. Zároveň se teď po zpracování těchto vozů od dvou zahraničních modelářů budu snažit dostat souhlas. Až ho obdržím tak pak mohou vozy na veřejnost.
Holt není to jen o tom něco od někud nahrát, trošku to poupravit a hurá s tím ven po 10 minutách práce. Je to o mnoha hodinách práce a následném dohadování se i s ostatními. A pokud není souhlas tak pak je to i ztráta tohoto času. Takže bych byl rád kdyby autoři úkolů nerozšiřovali překotně seznam použitých vozidel o taková která nejsou co do kvality provedení na přijatelné úrovni a na území Česko/Slovenské republiky se nevyskytují anebo se sice vyskytnou ale jen zcela vyjímečně. Na takovéto výstřelky bude ze strany koncových uživatelů koukáno vždy s nelibostí.

JOHNZ napsal:
Tax: slachticna neni problem dokedy sa ti pri spravne nadefinovanom konziste neobjavi spatna masina ... lebo MsTS je za urcitych okolnosti citlivy aj na duplicitnost nazvov .s suborov ...
Každý jeden *.eng a každý jeden *.s súbor u jednotlivých verzií šlachtičnej má odlišný názov - nehľadajte problém tam, kde nie je.

poison napsal:
...české MSTS,kde modely jsou BEST(viz. Kyklop) a je škoda je nechat jen tak stát v depu. :wink:
A jsme konečně doma. A o tom to je. Máte Trainset na DVD např. půl roku starý. Jsou nové modely a chcete jezdit v aktivitách. V případě kyklopa (T499) nevidím problém. Stáhnete si jej od autora a každá aktivita bude fungovat. Víte proč? Protože autor dodržuje systém. V případě šlechtičny tomu tak nebude, protože zatím každý názor zde na jeho značení, které je mimo systém, je o tom, že tuto lokomotivu buď přeznačí nebo ji jednoduše nezařadí. Jenomže když si to přepíše každý sám doma, každý to může mít jinak. A tohle je jádro celého problému.
Ani Ppoollll ani já u Mariana, ale tohle opravdu musí sám autor. Mé downloady berte jako poslední záchranu. Nechci aby byly oficielní, nejraději bych opravdu nechal jen ty vzorečky. Oficielní by to mělo být vždy na stránkách autora.

Ahoj kluci, můžete prosím mně nebo rovnou na web poslat funkční aktivitu po aktualizaci 63. Chtěl jsem si ji konečně projet, ale jsou tam špatně natrasované jízdy. Děkuji

alcapone napsal:
Ahoj kluci, můžete prosím mně někdo poslat funkční aktivitu po aktualizaci 63. Chtěl jsem si ji konečně projet, ale jsou tam špatně natrasované jízdy. Děkuji

Nejsem si jist toho, že ji někdo po aktualizaci tratě BP opravoval..
Pokud ano ,rád bych si ji projel znovu.. Pokud ne ,tak nezbývá nic jiného ,než aby si ji každý eventuelní zájemce opravil sám ...

S pozdravem ,ocelot24

TN_137

Ono již nemá smysl aktivitu upravovat, protože se mění Břeclav a trať do Kútů, taky z důvodu, že od té doby vyšlo mnoho jiných a podstatně lepších aktivit než byla TN_137....

Re: TN_137

Tomes napsal:
Ono již nemá smysl aktivitu upravovat, protože se mění Břeclav a trať do Kútů, taky z důvodu, že od té doby vyšlo mnoho jiných a podstatně lepších aktivit než byla TN_137....

No ,vyšlo jich sice dost ,ale ty Tvé jsou pro mnoho uživatelů pořád N.1..
Jak si na tom s tvorbou dnes ?? .. Připravuješ nějakou aktivitu ?? ..

Z pozdravem ,ocelot24

TN_137

Ahoj, díky za pochvalu. Teď bohužel vůbec nemám čas a ještě k tomu nemám originální TRAINSET, takže by zase všichni nadávali... Čekám až bude nová trať, pak něco vypustím. Ocelote, ty děláš trať 030 ? To by bylo skvělý.

Re: TN_137

Tomes napsal:
Ahoj, díky za pochvalu. Teď bohužel vůbec nemám čas a ještě k tomu nemám originální TRAINSET, takže by zase všichni nadávali... Čekám až bude nová trať, pak něco vypustím. Ocelote, ty děláš trať 030 ? To by bylo skvělý.

Jo ,nějakou novinku bych od Tebe přivítal.. Rekonstrukci BP sleduji a už se těším na předělané úseky Brno-Břeclav(-Hodonín) a třeba i prodloužení do Bratislavi (pro EC a IC super) ,ale také stále na krajinu Pardubice-Kolín..
Jinak něco na té 030 bude .. Pošlu Ti SZ nebo mail pro info..
Měj se zatím fajn..

Z pozdravem ,ocelot24

Naposled editoval moderátor:
Tak mi nějaké info pošli, vždyť je to trať z našeho společného regionu. Teď odjíždím na týden mimo ČR, ale pak zkusím nějakou aktivitu udělat. Zatím čus, Tomes

Back
Nahoře