nejde prohlížení tratě!

manazer502503

Cestující
zdravím!prosím vás mám problém!když spustím simulátor a chci prohlížet trat tak můžu asi jen z 5 stanic,myslim...z hodonína,kutnej hory, z breclavi....!můžete mi poradit proč tam nemám víc stanic???a mám jenom těch pět???děkuju za odpoveed!!!ahoj

jo díky!to sem si už četl!ale já potřebuju vedet něco jiného!já sem přeistalovával MSTS!a předtím když sem to spustil tak sem tam měl možnost jet z hrozně moc stanic a automaticky byli v tej nabídce a nic sem nemusel nastavovat!ale po tej přeistalaci mam na výběr jen 4 nebo 5 stanic!a nevim v čem je chyba!předtím to normálně fungovalo a ted ne!tak nevim!prosím o radu.....

manazer502503 napsal:
právě že ne.....všechno je tam stejné jako bylo!akorát předtim to šlo a ted prostě ne.....

A co obsah složky Paths.Aby bylo možno v prohlídce trati volit více tras,musí být v této složce uloženy.Dají se vytvořit v editoru.

mám pro tebe jednoduchou radu.....otevři si editor úkolů a vytvoř si jenom krátké trasy ze všech stanic, kterých chceš (PATHS). Tím vyřešíš svůj problém, postup na fóru je. Pokud sis neudělal správně zálohu msts, resp. tratě o které tu mluvíš, tak se nediv, že není vše jako před re-instal. Ještě se může stát, že trasy, které si měl před tím jsou už teď nefunkční a proto Ti nejdou.Opět to zjistíš v editoru úkolů.

Back
Nahoře