screeny

Podle mě se uloží jako nějaký *.pcx soubor do kořenového adresáře Train Simulatoru. Na konci je postupně číslovaný (0,1,2,...) podle toho, kolik screenshotů uděláš. Při dalším startu MSTS se screenshoty začnou ukládat zase od 0, tak to začne přepisovat případné předchozí obrázky :!:

Po stisknutí Print screen vyjeď ze simulatoru do vindows otevři jakýkoli program na obrázky a tam jej pak pravým tlačítkem mouse přidej.

Dobry den,
Vedel by mi niekto povedat ako mam do MSTS stahovat z internetu modely rusnov a vagonov, a kde ich mam ukladat ked stahujem. A este ze ked to mam stiahnute a zapnem train simulator ako si nastavim vlastnu supravu vlaku aj s rusnom a neskor ako to spustim????
A ci nahodou niesu tie veci z internetu zavirene?? A este jedna otazka kde zozeniem do train simulatora niaku slovensku alebo cesku trat?? a tak isto ze kde ju mam ulozit a ako spustit?? Za odpoved vopred dakujem.

Nechci tady předbíhat reakci moderátorů,ale měl jsi se nejdříve podívat do sekce FAQ,tam je vše nejdůležitější pro nováčky.A pak zkusit vyhledat odpovědi pomocí tlačítka Hledat,je to prima věc. :wink:

JOHNZ: Vďaka za ušetrenie práce ... a anonymovi pridám ešte jednu otázku ... ako si prišiel na to, že máš tento príspevok nápisať práve do TOHOTO vlákna?

To Anonymní:
Mám zrovna dovču, pošli pár obolusů a já ti to přijedu celé udělat.
( ... :roll: jsem skoro zalapal po dechu při čtení ! :eek:

Naposled editoval moderátor:
Anonymní napsal:
Dobry den,
Vedel by mi niekto povedat ako mam do MSTS stahovat z internetu modely rusnov a vagonov, a kde ich mam ukladat ked stahujem. A este ze ked to mam stiahnute a zapnem train simulator ako si nastavim vlastnu supravu vlaku aj s rusnom a neskor ako to spustim????
A ci nahodou niesu tie veci z internetu zavirene?? A este jedna otazka kde zozeniem do train simulatora niaku slovensku alebo cesku trat?? a tak isto ze kde ju mam ulozit a ako spustit?? Za odpoved vopred dakujem.
Ako píše Peter Novák, kukni do sekcie FAQ - http://forum.msts.cz/viewforum.php?f=6&sid=30bdcaaf15b75af9b033eda6046a65c0 Nájdeš tam odpovede na všetky tvoje otázky ... :wink: Stačí len čítať.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře