Problém se zastavením vlaku

stargate

Začátečník
Prosím o radu.Udělal jsem aktivitu z Olomouce do České Třebové s tím,že se jede přes Bludov.Nejdřív jsem ji otestoval bez jedoucích vlaků,tzn.sem si projel prázdnou trať,abych věděl,jak nastavit jízdní řád.Všechno bylo v pohodě.Pak jsem přidal jedoucí vlaky,všechno je v pohodě až do Bludova.Tam se obrátím a chci se vrátit zpět do Zábřeha,ale asi po 300-400m,je to asi 1 km od Postřelmova,vlak začne brzdit sám od sebe,ale brzdy se ani nehnou,jsou stále odbržděné.Ale ani po zastavení se už nemůžu pohnout ani dopředu ani dozadu.Nevíte někdo co s tým?Upozorňuji,že když sem to projížděl jako prázdnou trať,tak s tím problém nebyl.Je to trať Zbyňka Šemory BP,aktualizace 80.

Jedna se o motorovou lokomotivu 843 026-6 a ma 4 vagony 020 085-3.Ale vsiml sem si,ze to brzdeni vlaku je nejak zavisle na case(vzdy se to stane v 6h 6minut ráno).At jsem kdekoliv.

Koukni se co v tuhle dobu nasazuješ za trafic. Možná že ti to jede po nasazení příliš vysokou rychlostí ale účinek se chybně projeví u hráče.

V tu dobu zadnej traffic nenasazuju,nejdriv az za asi 9 minut.Ale predtim sem tam mel taky motorak(ten samej)jako traffic , kterej tam delal bordel v tom , ze zustal stat v bludove , nez sem tam prijel a pak teprv odjel , ale nezmizel z mapy a v tuchvili se mi to stalo poprve . Tak jsem ho proste a jednoduse zrusil a myslel sem ze se to zmeni . Ted tam sice neni , ale zastavuje me to porad .

Odpovím ti za stargate

stargate napsal:
...vsiml sem si,ze to brzdeni vlaku je nejak zavisle na case(vzdy se to stane v 6h 6minut ráno).At jsem kdekoliv.

To vylučuje ty dva reverzní body tebou navrhované.

Back
Nahoře