matostav
Cestující
Ahojte vsetci, rad by som sa spytal ako pripojim nejake vozne. Robim aktivitu na R 422 Cassovia a v stanici Bohumin mam pripojit 5 novych voznov za prve dve. Neviem ako to mam spravit. Pridem do stanice Bohumin entrom umoznim nastup cestujucich odpojim sa za druhym voznom a idem pre tych 5 voznov. Ale akonahle sa pohnem tak sa mi v cestovnom poriadku napise odchod vlaku zo stanice bohumin.
Chcem sa spytat ako mam oklamat cestovny poriadok v pohode si pripojil vozne a pockal na odchod. Vozne mi pripojit idu ale s tym cestovnym poriadkom si neviem rady. Neviem ci to nie je postavenim reverznych bodov alebo ako to je?
Hladal som podobnu temu tu na fore ale nedohladal som sa.
Za odpoved Vam velmi pekne dakujem. A este by som rad povedal ze som v tychto veciach zaciatocnik tak trosku by som potreboval prisposobit rec tomu aby som tomu aj rozumel
DAKUJEM
Chcem sa spytat ako mam oklamat cestovny poriadok v pohode si pripojil vozne a pockal na odchod. Vozne mi pripojit idu ale s tym cestovnym poriadkom si neviem rady. Neviem ci to nie je postavenim reverznych bodov alebo ako to je?
Hladal som podobnu temu tu na fore ale nedohladal som sa.
Za odpoved Vam velmi pekne dakujem. A este by som rad povedal ze som v tychto veciach zaciatocnik tak trosku by som potreboval prisposobit rec tomu aby som tomu aj rozumel
DAKUJEM