Kolikrát do roka slezina?

Jak často by jste se účastnili setkání příznivců MSTS?

• 1 x do roka

Hlasů: 12 20.3%
  • 2 x do roka

Hlasů: 37 62.7%
  • 3 x do roka

Hlasů: 0 0.0%
  • 4 x do roka

Hlasů: 2 3.4%
  • vícekrát

Hlasů: 4 6.8%
  • v případě 2x - II a IX měsíc

Hlasů: 16 27.1%
  • v případě 2x - V a XI měsíc

Hlasů: 10 16.9%
  • pouze v Praze

Hlasů: 15 25.4%
  • Praha a na Moravě

Hlasů: 23 39.0%
  • kdekoliv - je mi to jedno

Hlasů: 9 15.3%

• Hlasovalo členů
    59
.. .a nebo málo výprasků :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No jo prázdniny. Já beru ohledy na ostatní. Právě+ že beru ohledy na ostatní, ale holt nemůže a ani nebude to vyhovovat takto všem. Pokud bude slezina o výkendu tak se utrhnu jinak je mi fuk jakej měsíc či tejden pokud to zase nebude kolidovat s dovolenou nebo horama.

Ono to je totiž zcela jednoduché. Když vemu v úvahu to že velká část účastníků sleziny má rodinu (manželku+nějaké to potomstvo) tak pak vím i s kým budou trávit dovolenou. Nejsem vyjímkou. A z tohoto se nedá jen tak utéc se slovy - jedu do Prahy na slezinu, jedu tam sám, budu zavřený v místnosti kde budeme kecat o jednom programu, vás by to nezajímalo a proto vás tam nevezmu, takže si užijte dovolenou beze mne - což ti mladší nezadaní jedinci teprve poznají.
A ten nejjednodušší argument z mé strany - o prázdninách je barák v provozní době dost omezen a cokolov tam zorganizovat je dost nadlidský výkon neboť to znamená odchytit některé nepřítomné jedince a jiné přesvědčit aby přišli do práce ve svém volném čase. Přeci jen je to zařízení fungující podle školního roku - na dovolenou mimo ty dva letní měsíce není skoro ani nárok a v létě se do toho namontujou ještě letní tábory takže kdy jindy si lidi v baráku maj vybrat tu dovolenou. Tímto ale netvrdím že někdo jiný nemůže zorganizovat něco jiného někde jinde.

Ty píšeš, že máš odinu já ji mám na cestě (7 měsíc) a vím, že času je stále méně na vše ostatní. Napřed rodina a teprve potom to ostatní.Tedy kromě té práce.
Když si vezmu, že jsem dělal v obchodě a měl volno jak kdy sobota,pondělí či čtvrtek a nebo vůbec a dělal měsíc v tahu, tak si to nyní nedokáži představit .. A dovolenou bral až v listopadu po všech co měly děti školou povinné (Dříve to prostě nešlo). A teď co dělám u drah ve svém koníčku i oboru mám volno zatím v plánu na prázdniny, jako každý kdo má rodinu ... Ostatní až poté někdy ..Tak si to potom vemte, že studenti chtějí o prázdninách a ti ostatní podle možnosti .. V tomto se nikdy nedohodnem než na sobtu či neděli někdy v průběhu roku .
Ppoollll napsal:
Ono to je totiž zcela jednoduché. Když vemu v úvahu to že velká část účastníků sleziny má rodinu (manželku+nějaké to potomstvo) tak pak vím i s kým budou trávit dovolenou. Nejsem vyjímkou. A z tohoto se nedá jen tak utéc se slovy - jedu do Prahy na slezinu, jedu tam sám, budu zavřený v místnosti kde budeme kecat o jednom programu, vás by to nezajímalo a proto vás tam nevezmu, takže si užijte dovolenou beze mne - což ti mladší nezadaní jedinci teprve poznají.
A ten nejjednodušší argument z mé strany - o prázdninách je barák v provozní době dost omezen a cokolov tam zorganizovat je dost nadlidský výkon neboť to znamená odchytit některé nepřítomné jedince a jiné přesvědčit aby přišli do práce ve svém volném čase. Přeci jen je to zařízení fungující podle školního roku - na dovolenou mimo ty dva letní měsíce není skoro ani nárok a v létě se do toho namontujou ještě letní tábory takže kdy jindy si lidi v baráku maj vybrat tu dovolenou. Tímto ale netvrdím že někdo jiný nemůže zorganizovat něco jiného někde jinde.

Back
Nahoře