smeták pro 169

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Promiňte všichni ale kde bych našel kabinu na CD 169 ? Model se na ní odkazuje ? Pokud ještě není, prosím o radu jakou vhodnou kabinou mám tuto nahradit ! Díky.

tata22 napsal:
Promiňte všichni ale kde bych našel kabinu na CD 169 ? Model se na ní odkazuje ? Pokud ještě není, prosím o radu jakou vhodnou kabinou mám tuto nahradit ! Díky.
no co vím tak jsou podobné s řadou 163-263-363 :-)

omluvte trochu mensi odbocku od 169ky, ale chtel bych poradit, a to s tim jak se da predellat sberac u loko 371, aby se horni cast nerozdvojovala?

Jestli mas na mysli to, ze rada 371/372 ma jiny typ sberace, tak posledni model 371 ho jiz ma upraveny spravne. Stejne jako posledni model DB180. Mam pocit, ze je snad ke stazeni na techto strankach. U modelu 372 se musis spokojit s puvodnim, anebo pouzit model nove 371, je pritom nutno upravit textury z 372, a smirit se s instalovanymi tlumici vrtivosti.

nn

Bych se moc přimlouval za to kdy se někomu chtělo předělat již naskynované modely ř. 76E1 a 80E1 (180, 371, 372) s vlastními smetaky.
Postupně všechny loko fotim, a poskytnu šikulum pro "trápeni."

PS: jsem rád že dam dohromady aktivitu.

----------------------------
Zdeněk Itterheim

Naskinovane CD 371.003, 371.015 a CD 371.201 uz maji nove smetaky, pro 372.006 jsem pouzil novy model 371 a tak ma novy smetak taky (ty tlumice vrtivosti jsou videt minimalne). DB 180.012 a 180.001 samozrejme taky. Pokud z toho nebylo nic ke stazeni u Filipa, je to jiste na techto strankach. Pokud by byl zajem, muzu je vsechny dat k downloadu i na http://msts.proscreener.org/site.php, hned jak se se Starym domluvim.

Naposled editoval moderátor:
no koukám že ste odbočily od tématu :-(( no neva snad se někdy dočkám toho plánku nebo aspoň nákresu :-)

no koukám že ste odbočily od tématu :-( no neva snad se někdy dočkám toho plánku nebo aspoň nákresu :-) nebo bude stejně blbě jako ta vaše do MSTS .-(((

(PS prosí moderatora nebo kto to umí aby smaznul ten anonim podemnou pač to jsem já a tuto větu :-)

Back
Nahoře