Vykonove vyladeni rady 810

AlesB

Hradlař
Ahoj Poollle,když už je řeč o 810tce,měl bych dotaz. Nevím sice, jestli to tak je, nebo není v reálu, ale šlo by trochu upravit plynovou páku, aby reagovala dřív než při 65 procentním výkonu ? Jde mi o to,že jedu např. 70 km/h a přijde MALEJ kopeček.Pak musím dát plnej výkon a hned ho zase shodit,protože zrychlení je veliké. Jakmile však uberu pod těch cca 65 procent výkonu, tak se to chová jakobych vypnul motor.Prostě mi tam chybí nějaká mezipoloha,kdy to pouze ČÁSTEČNĚ ubere výkon.Toto funguje pouze mezi 65-100 procenty výkonu.Stejně tak rozjezd-do 60 procent jede asi tak do 10 km/h a pak vystřelí (laicky řečeno)

AlesB

Tyto problémy jsou dané nastavením typu přenosu výkonu (mechanický), způsobem řazení (automatický) a nastavenými silami u jednotlivých stupňů. Já osobně mám tyto hodnoty trochu poupravené a v okamžiku dotvoření a otestování noční fotokabiny mám v plánu zveřejnit celou řadu 810/152 se vším všudy jako ucelený komplet. Termíny teď ale žádné neslibuji neboť mi do postupu prací zasahuje mimo jiné (dodávané archivy od jiných lidí) i dovolená.

Back
Nahoře