Chyba: This Service is missing a max. acceleration

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
G

Guest

Host
Dobrý den, mám v počítači trať 180 a žádný update. Jediné s čímž mám problémy je při počítání jízdního řádu. Mám vytvořenou jízdní trasu Chrast u Plzne - Furt im Wald a když použijí přepočítat jízdní řád, vyhodí mi to hlášení " This Service is missing a max. acceleration or max. velocity value "

A co se týče soupravy, vždy použiji dieslovou lokomotívu, žádnou elektrickou, protože je to trať neelektrifikovaná.

Mohli byste mi poradit, proč to háže chybu ? This Service is missing a max. acceleration or max. velocity value.

No tam to vidim na chybu v TRAINSETe, niekde chyba polozka MaxVelocity v .eng subore ... pozrite sa do nich, Vyskytuju sa pri riadku "MaxCurrent" (ten dajte vyhladat) ak tam nie su doplnte a nadefinujte services a ak tam aj su tak aj tak nadefinujte services znova (malo by to pomoct)

JOHNZ napsal:
No tam to vidim na chybu v TRAINSETe, niekde chyba polozka MaxVelocity v .eng subore ... pozrite sa do nich, Vyskytuju sa pri riadku "MaxCurrent" (ten dajte vyhladat) ak tam nie su doplnte a nadefinujte services a ak tam aj su tak aj tak nadefinujte services znova (malo by to pomoct)

Jenže ono je jedno, jakou soupravu zvolím, jestli třeba motorový vlak řady 810, nebo dieslovou lokomotivu 742, pokaždé mi to vyhazuje chybu, není chyba náhodou v trati 180 ?

Myslím že Johnz má pravdu. Musíš do souboru *.eng přidat řádek MaxVelocity=xxxkm/h. Potom to já řeším tak, že si v editoru tuto soupravu otevřu Lokomotivu odmažu přidám tam tu stejnou, s už upravenym eng souborem, uložím a je to.

Back
Nahoře