Jak zmenit obrazek v GUI/screens

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna jare
  • Datum začátku Datum začátku

jare

Začátečník
Dobry den.
Prosim o radu jak zmenit obrazky v GUI/screens. Mam TGATool, ale nejak mi to nejde. Diky. Jare.

jare napsal:
Dobry den.
Prosim o radu jak zmenit obrazky v GUI/screens. Mam TGATool, ale nejak mi to nejde. Diky. Jare.

Velice dobré obrázky do GUI byly na stránce Miro Justa,nevím,jest-li tam ještě jsou,někde jsem četl,že s MSTS skončil :?:

Petr Novák napsal:
jare napsal:
Dobry den.

Velice dobré obrázky do GUI byly na stránce Miro Justa,nevím,jest-li tam ještě jsou,někde jsem četl,že s MSTS skončil :?:

Na stránkach Mira Justa tie obrázky už niesú (aspoň ja ich tam nemôžem nájsť). Našiel som ich na stránke trainsim.igames.cz . Tam klikni na archív zpráv potom na Všechny novinky ohledně Microsoft Train Simulátoru a tie obrázky sú pod dátumom 04.01.03 .

No ja ty obrazky od Miro Justa samozrejme mam, ale rikal sem si, ze by nebylo na skodu je sem tam zmenit. Bohuzel mi to ne a nejde :( TGATool2 pouziva k exportu do ACE utilitu MakeACE, ktera mi neulozi nic, nebo MakeACEWin, ktera mi sice BMP do ACE zkonvertuje, ale tyto ace jsou v MSTS nepouzitelne, protoze kdyz na ne prijde v menu MSTS rada, tak to spadne. Nevim kde delam chybu. Zkusim se podivat na ten doporuceny odkaz. Diky. Jare.

Back
Nahoře