Editor tratí a vše s ním související

prečo mi náhle v editore tratí MSTS náhle kleslo FPS z pôvodných 40-45 na 8 ?
Tohle dělá WIN10.
FPS stále zpomaluje a až v editoru vše plave a nedá se pracovat, tak stačí systém přelouskat přes obnovení systému.
Tedy vytvořit si bod obnovení a pak spustit obnovení systému do tohoto bodu. Pak už MSTS editor šlape jak za mlada.

Ve stejné trati, s nezměněným počátečním bodem, žádné změny v trati? Pokud je odpověď 3x ano, tak nevím.
Stejná trať, nezmenený počiatočný bod, akurát na pár štvorcoch zmeny vo world, zápisy pre skrytie troleja. Ale fps kleslo na oboch inštaláciách MSTS čo mám tak asi bude zádrhel tam kde píše Zbyňek.

predsa len pri fps 8 sa nedá stavať
To je jako když ze Země ovládáš vozítko na Měsíci. :)

Já nejprve zkusil přeinstalovat MSTS. I s vyčištěním disku. Spustím MSTS a opět FPS8. Tak mne napadlo Obnovení systému do bodu, kdy MSTS běželo ještě normálně. Ale odstraní se tím nově přidané programy. Pomohlo. Tak jsem nakonec zkusil vytvořit bod obnovení v aktuálním čase a do něj se obnovením "vrátit" Tedy žádný vliv na nedávno nainstalované věci. A funguje.
Aktuálně jsem tohle už dlouho nedělal, MSTS běží normálně, asi z důvodu, že osazování statických objektů dělám v TSRE5. Do MSTS odskakuji jen při pokládce kolejí a dotvarování terénu.

Back
Nahoře