Modely-Mates

Tak tohle je info k nezaplacení. Jen postahovat vše potřebné trvalo asi hodinu. Protože s tratěmi 072 a 090 jsem nepočítal. :) Pak jen zařadit do trati bude práce na celý víkend a než se to osadí na své místo, tak se asi dřív v reálu svezete na VRT z Prahy do Brna :) :) :) Ale třeba do Mělníka to mám jenom kousek. Po vánoční aktualizaci na to vlítnu. Jen škoda, že ty Všetaty nikdo Matesovi nenafotil.

Zdravím, konečně jsem dal dohromady "zálohu" snad všech železničních vozidel z Matesovo stránek. Nemám problém ji po domluvě s autorem modelů zveřejnit třeba na mojevlacky.cz, když už tam jsou i další zálohy zrušených webů. Tedy, byl by zájem? :)

Zdravím, konečně jsem dal dohromady "zálohu" snad všech železničních vozidel z Matesovo stránek. Nemám problém ji po domluvě s autorem modelů zveřejnit třeba na mojevlacky.cz, když už tam jsou i další zálohy zrušených webů. Tedy, byl by zájem? :)
Jasnačka že je zaujem, bolo by skoda, keby tieto veci nadsencom simulatoru nerobili este dlho radost...:)

Back
Nahoře