ZSSK 736 blonsky

Ale ano. skin existuje. Někdo ze slováků sem dával obrázek nedokončené verze, jenže Vrbam zamítl vydání

Áno, skin zssk_736-102 spravil Vlado 0001 ale autor modelu zamietol vydanie tak sa nič nekoná.

duuso napsal:
Áno, skin zssk_736-102 spravil Vlado 0001 ale autor modelu zamietol vydanie tak sa nič nekoná.

Trochu blamáž. Sice jsem zamítl, ale je to tak týden co jsem mu poslal mail, ať si s tím dělá co chce, bude to jen jeho ostuda. Myšlenku o release modelu jsem hodil do koše.

Vrbam napsal:
duuso napsal:

Trochu blamáž. Sice jsem zamítl, ale je to tak týden co jsem mu poslal mail, ať si s tím dělá co chce, bude to jen jeho ostuda. Myšlenku o release modelu jsem hodil do koše.

Teda Vrbame tak to je nejdebilnější věc co jsem ze tenhle týden slyšel, že to říkáš zrovna ty..:-P:)

Vrbam, ale preco hanba? Ved ide o tvoj model nie? Toto mi prosim ta vysvetli.

dem napsal:

Co třeba mapování? Navíc skinuje model u kterýho jsou odlišnosti - zábradlí apod. Stačí?

Vrbam napsal:
dem napsal:

Co třeba mapování? Navíc skinuje model u kterýho jsou odlišnosti - zábradlí apod. Stačí?

Mapování přece dělal soused Sedláček, to přece není jeho práce:cool:.Model?Ingot jako Ingot...

Kadr napsal:
Vrbam napsal:
dem napsal:

Mapování přece dělal soused Sedláček, to přece není jeho práce:cool:.Model?Ingot jako Ingot...

Co to meleš? Nejsi zhulenej? Bavíme se o modelu ZSSK 736 009-2 co od roku 2007 je u mě na webu. :cool:

No ale Vrbam ešte si nedal odpoveď nato ako si to myslel, že keď Vlado naskinuje 736 102 bude to jeho ostuda, toto sme nejako nepochopili, ostuda jeho textúr alebo Tvojho modelu ?

duuso napsal:
No ale Vrbam ešte si nedal odpoveď nato ako si to myslel, že keď Vlado naskinuje 736 102 bude to jeho ostuda, toto sme nejako nepochopili, ostuda jeho textúr alebo Tvojho modelu ?

To jsi asi jediný, když po zveřejnění 736 určitý národ měl akorát tak vztek., tak si to domysli.

Back
Nahoře