Výkon

harpagon

Začátečník
Zdravím prošel jsem forum aspon 3x, ale pořád nic. Můj dotaz bude asi poněkud hloupý, ale co se dá dělat. Zajímalo by mě, co vlastně znamené "přednastavený výkon", pochopil jsem dobře, že se jedná o procenta? A je to na kolik procent pojede daný servis rychlostí která je pro daný úsek trati?
Např.:
Na trati je max. rychlost 100km/h ; servisu zaddám před. výkon na 75(% ?) a on pojede 75km/h???
Nebo to je uplně jinak?
Díky moc a sorry za možná zbytečně vytvořené vlákno...

Naposled editoval moderátor:
V podstatě máš pravdu - je to o nastavení rychlosti servisu. Jediné co si myslím že je jinak je ona hodnota. Já se domnívám že jde přímo o rychlost a ne o procenta. Takže pokud budeš nastavovat například vlak na volné trati nastavíš si ho třeba na 80, posun ve stanici na 30 atd. To už podle toho co zrovna potřebuješ.

Díky moc, ale stejně to AE je náký divný. Protože pak vlaky na 140km/h, 120 km/h atd. by hold měly smůlu?

Ten výkon na 75% je nastaven v AE u každé soupravy,pokud chceš,aby souprava jela svižně,dáš jí 100%,já to např.používám u traffic vlaku na koridoru,kdy hráč jede za ním na blok.Abych za ním neskákal,ale plynule projížděl na výstrahy má vlak přede mnou výkon nastaven na 100%.Když potřebuju,aby posunující souprava jela v nádraží pěkně pomalu má výkon nastaven třeba jen na 20%.V AE si pak můžeš skontrolovat jak se daný vlak pohybuje rychle,ikdyž na delších úsecích se AE věřit nedá.

Back
Nahoře