Aktivity enzo

Peter01

Cestující
Dobrý večer

Pro hledání úkol jk_dkv_750 I tažené: 750vag_Ba a 750vag_O a 760vag_Du.

s pozdravem
Peter01

Nevím, jak tomu máme rozumět, ale pokud Ti tato vozidla náhodou chybí, tak jsou to součástí vozidlového parku JZD (VP JZD) a další se dočteš na mých stránkách a ve vláknu "Úzkorozchodka JZD".

Peter01 je tuším němec,to co napsal je z translatoru.Asi nebude chtít odpovědět v němčině stejně nesrozumitelně jako to opsal z překladače on.Pokud tady někdo umíte gut německy tak mu odpovězte.:wink:

No jo, ale jak to máme vědět? Mohl to napsat německy a třeba mailem. Mezi těmi mraky dotazů v němčině a angličtině bych to nepovažoval za nic mimořádného. Vyřeším v SZ.

Dnes jsem si po delší době zase něco projel, tedy R1502 po Ztracené_old. Príma relax pohodovka, pro mne jako dělaná. Jen bych měl malou poznámečku pro všechny aktivitáře. V mých tratích jsou vyznačeny mosty jako nákladní kolej, ale toto označení je skutečně most. Proto je dobré dávat začátak i konec pomalé jizdy alespoň 10 metrů od mostu. Nevím, jestli jsem viděl zcela dobře, ale jedna cedule se mi zdála už trochu zapadlá v terénu a druhou jsem z tohoto důvodu snad ani neviděl. Ale to nikterak nekalí dobrá pocit z aktivity.

Dnes jsem projel odklon Excelsiora a vcelku povedená aktivita. Jen ve Valšově bych prohodil křižování, nemůžou lidi vystupovat proti rychlíku který se rozjíždí. Ale to je asi trochu úchylka z praxe. Bylo by to pro výpravčího ( dispečera za -500kč.) Minimálně.
Ale jsme ve hře, tak jen malé upozornění.

Back
Nahoře