B
Balkwill01
Host
Zde můžete psát dotazy na mnou vytvořené aktivity
Balkwill01
Balkwill01
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dotaz první: Kde jsou?Balkwill01 napsal:Zde můžete psát dotazy na mnou vytvořené aktivity
Už se pracuje na internetové adrese, počítám že zítra by mohla vyjít první aktivita.mikulda napsal:Dotaz první: Kde jsou?Balkwill01 napsal:Zde můžete psát dotazy na mnou vytvořené aktivity
Kolego, měl bych také dotaz. A to ten, jest-li náhodou nejste Pastrnak19?Balkwill01 napsal:Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat, jest-li náhodou někdo neví proč mi nejdou zvuky píštali u cd_742 mám aktualizovany Trainse BP 7.2
Balkwill01
Kolego, to opravdu nejsem mé jmeno je Richard BalkwillPawlik napsal:Z jiného vlákna:
Kolego, měl bych také dotaz. A to ten, jest-li náhodou nejste Pastrnak19?Balkwill01 napsal:Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat, jest-li náhodou někdo neví proč mi nejdou zvuky píštali u cd_742 mám aktualizovany Trainse BP 7.2
Balkwill01
Balkwill01 napsal:Zde můžete psát dotazy na mnou vytvořené aktivity
Balkwill01
Pawlik napsal:Kolego, měl bych také dotaz. A to ten, jest-li náhodou nejste Pastrnak19?
Je to Pastrňák.Poznám,když někdo kecá.Akorát,že je tu zbytečně máme 4 krát...Balkwill01 napsal:Kolego, to opravdu nejsem mé jmeno je Richard Balkwill