Starší aktivity do BP 82.1

dolphy68

Začátečník
Zdravím Vás všechny:) Jelikož jsem tu prolezl snad vše a nemůžu to najít,obracím se na Vás zkušené a ostřílené.Jak přidám starší aktivitu do aktuální BP 82.1?Když už se mi podaří ji dostat do TrainStore,tak při načítání mi to hlásí,že byly nalezeny chyby atd.....nebo to pro zněbu nejde spustit vůbec.Poradíte?Předem děkuji.Jelikož jsem tay nováčkem,musím Vás taky pochválit za přehledné forum.MSTS mě uchvátil i přes to,že jsem k mašinám nikdy žádný vztah neměl,ale proč nezačít milovat něco jiného třeba teď na "starý kolena"?

Jelikož mám i své aktivity, tak po každé aktualizaci trati je opravuji a není to žádný velký problém. Jediné, co už opravit nešlo, byla moje pradávná aktivita "Náročná služba" Celá trasa vlaku hráče současně je úplně bokem a člověk si už nepamatuje, kudy to přesně vedlo. V takových případech je jednodužší vytvořit aktivitu zbrusu novou. Tak vznikla Den blbec.

Ale opravovat aktivity jiných autorů, tady jsem narazil. Mnohé poškozené trasy, na to jsem nepřišel, jak to autor zamýšlel. Takže obecně platí, poškozené aktivity po aktuaizaci trati může opravit jen jejich autor.

Ahoj. A nebo si ty trasy natrasovat sám. Když se mi nepodaří odhalit záměr autora, tak to nasmažím podle sebe. Zatím se mi to vyplatilo a za ty zážitky to stojí. Franta

Back
Nahoře