Smycky a okruhy

dasik

Začátečník
Zdravim vsechny. Chtel bych se zeptat, jestli uz nahodou nekdo neprisel na to, jak zaridit, aby MSTS nezkolaboval pokazde, kdyz se v Activity editoru vytvori nejaky kolejovy okruh. Tyka se to hlavne velimskeho zkusebniho okruhu v Trati 321 nebo ruznych tramvajovych trati...
Dalsi, mene dulezity dotaz: kdyz jedu volnou jizdu, nejdou obcas prehodit nektere vyhybky. Cim to je?

Aj ja mám dotaz.Len neviem či to môžem dať aj sem.Týka sa Skuš.okruhu vo Velími na trati 321.Naň sa v pohode dostanem ale nemôžem sa dostať odtiaľ.Pretože mi nejde prehodiť výhibka naspeť pri ktorej je malé trpasličie návestidlo na ktorom svieťi červená a zároveň bliká biela.Tak potrebujem vedieť či neexzistuje nejaká aktualizácia ktorá tento problem odstraňi ! Vďaka.

MATOT napsal:
malé trpasličie návestidlo na ktorom svieťi červená a zároveň bliká biela.Tak potrebujem vedieť či neexzistuje nejaká aktualizácia ktorá tento problem odstraňi ! Vďaka.
A není to teda přivolávací návěst?

Zbyněk Šemora napsal:
Jakmile přehodím tu odvratnou výhybku, tak jsem tam zamčený a už nené cesty ven.
Lze se z něj dostat, nefunguje to ale 100 procentně (asi záleží, ve kterém místě trati přehodím tu výhybku) a spolehlivě lze z okruhu vycouvat. Není to teorie, před chvílí jsem okruh několikrát projel prakticky. Sakryš, proč si to prvně nezkusíte.
Výše uvedený testovací okruh jede ovšem pod Xtrack, připouštím, mohou tu být odlišnosti.

Já mám pocit, že v jednom směru jsem zůstal zamčený a ve druhém proti výhybce do Velimi to fungovalo. Ale nešlo jet na volno. Podrobnosti si už nepamatuji. Na kolejivu nezáleží, stále je to jádro MSTS. Díky tomu se tu píše, že se okruhy ve Velimi obou tratí chovají stejně.

Back
Nahoře