Vložení loko

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna SirSimon
  • Datum začátku Datum začátku
S

SirSimon

Host
Dobrý den všem tady, v MSTS jsem docela nováček a zatím jsem si musel vystačit se základními lokomotivami ve hře, ale chtěl bych se proje v nějaké české, nějaké jsem si stáhl, ale nevím jak je vložit do hry, pokusil jsem se vložit soubory do složky trains, ale nevím jak zajistit abych se ve vlacích mohl projet.

SirSimon napsal:
Dobrý den všem tady, v MSTS jsem docela nováček a zatím jsem si musel vystačit se základními lokomotivami ve hře, ale chtěl bych se proje v nějaké české, nějaké jsem si stáhl, ale nevím jak je vložit do hry, pokusil jsem se vložit soubory do složky trains, ale nevím jak zajistit abych se ve vlacích mohl projet.
V prvom rade si preštuduj toto vlákno: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1842&pid=202#pid202 - i keď na prvý pohľad s Tvojim problémom nijako nesúvisí, je tam popísané presne to, čo potrebuješ. Ak Ti to nepomôže, budeš si musieť najať niekoho, kto Ti to prakticky predvedie a naučí Ťa to ... inej cesty zrejme niet.

Čo sa týka inštalácie jednotlivých modelov vozidiel, je to kus od kusa iné, napr. moje a niektoré ďalšie modely majú inštalátor a ten zariadi všetko potrebné. Na druhej strane napr. Pikku má síce krásne modely, ich inštalácia je však náročnejšia a sú určené hlavne pre skúsených užívateľov MSTS.

Naposled editoval moderátor:
Ahoj,
nevím,jestli se už tady o tom někdy nepsalo,ale chtěl bych se zeptat,pokud budu mít třeba delší nákladní vlak a na konec dám lokomotivu (jako postrkovou),tak jestli tato lokomotiva bude opravdu tlačit a bude to znát při jízdě vlaku,nebo jestli tato lokomotiva bude nečinná.

Ne, že bych chtěl bejt nějakej hnusnej, ale zkusil sis to? Udělal si si consist s loko a bez loko?

Mašina bude činná a cítiť to je :-) Samozrejme ak nezaradíš na postrk mašinu označenú "ms" ( mimo službu ).

Back
Nahoře