Aktivity Intouro

Možná by ještě stálo za to si udělat výlet do Prahy a navštívit Mironet centrálu a NB si pěkně osahat. Mají tam slušný výběr. Ale s tou Toshibou, pokud ti nevadí, že bude pořád upatlaná chybu neuděláš.

Zdravím,

delší dobu jsem nedal vědět, tak dávám vědět, že vyšla aktivita s názvem "Uhlí do Huhřic".

Úryvek z popisu úkolu :
Je tuhá zima a zvýšená spotřeba uhlí. V Huhřicích zamrzlo přes noc uhlí na vagonech, takže je nutné uhlí do Huhřic dopravit a ještě vypomůžeš uhelným skladům.

Aktivita má příjemných 90 minut.

Zdravím,

delší dobu jsem nedal vědět, tak dávám vědět, že vyšla aktivita s názvem "Uhlí do Huhřic".

Úryvek z popisu úkolu :
Je tuhá zima a zvýšená spotřeba uhlí. V Huhřicích zamrzlo přes noc uhlí na vagonech, takže je nutné uhlí do Huhřic dopravit a ještě vypomůžeš uhelným skladům.

Aktivita má příjemných 90 minut.

MŮŽETE STAHOVAT ZDE

Doufám, že se bude líbit :)

Intouro

Intouro: k oznámení o aktivitě je lepší použít vlákno v Burze. Je to daleko přehlednější a podle tratí.

Pavlík napsal:
Intouro: k oznámení o aktivitě je lepší použít vlákno v Burze. Je to daleko přehlednější a podle tratí.

Ha, já zapoměl :D
Díkjy za připomenutí ;)
PS: Jinak samozřejmě vždy píšu i do Burzy

Nastává konec,
...
Konec aktivitářské neaktivity :D

Včera jsem dokončil aktivitu Záskok. Kdo má rád decentní poježdění s poválečným motoráčkem, který na počátku šedesátých let dosluhuje na místní horské trati, přijde si na své. Převážně jsou použity vozy od Taxe i Pikka, jelikož dobrých zpráv je čím dál méně, motivace je potřeba :)

Kdo má zájem,

Nastává konec,
...
Konec aktivitářské neaktivity :D

Včera jsem dokončil aktivitu Záskok. Kdo má rád decentní poježdění s poválečným motoráčkem, který na počátku šedesátých let dosluhuje na místní horské trati, přijde si na své. Převážně jsou použity vozy od Taxe i Pikka, jelikož dobrých zpráv je čím dál méně, motivace je potřeba :)

Kdo má zájem, může stahovat ZDE

Snad jen dodám, že je pro trať Ztracená_old.

A příště ?

Do konce týdne snad udělám testy Pútnika ... i když z řízení parních lokomotiv doktorát nemám :D

Back
Nahoře