Nastavenie ovládania klávesnicou

To je na windows7? Uz jsme meli podobny problem, ale bylo to s anglickou klavesnici, ne ceskou. Slo o to, ze v nastaveni klavesnice byla anglictina a rozlozeni klaves bylo Spojene staty (mezinarodni). Muselo se to prenastavit na anglictina s rozlozenim klaves Anglicke (Spojene staty). Nefungovalo psani napr. uvozovek, apostrofu atd. Resp napsalo je to az po druhem stisku a dvoje za sebou. No a jelikoz se brzda ovlada na podobnych znacich, nemuze byt problem tady?

Zdravím, mám úplně stejný problém jako Polis, ovšem pár změň...
- Nevím co vše Polis myslel, mě nejde brždění klávesnicí, jak lokomotivní, tak vlakové, odbrždění jde klávesnicí
- Jedná se o stejné PC, jen jsem přeinstaloval OS na úplně stejnou verzi (Win 7 Ultimate 64bit)
- Ovladače na klávesnici mám naintalované (Logitech) nic méně i na starém OS tento soft s ovladači byl, a vše fungovalo
- Základní desku mám od Asusu P5B, CPU mám přetaktované a desce ne to né úplně líbí - ve Win dám reset, ale PC se vypne a za 2vteřiny se zapne (to samé reset v BIOSu), při defalní frekveci CPU to nedělá, ale výkon mi je přednější a stabilní vše je.

Máte tedy někdo nějakou radu, co s tím? Editací nastavení jak bylo psáno na začátku? Zatím jsem nezkoušel
Děkuji za rady

Ahoj, měl jsem také problém s ovládáním klávesnicí - zejména u brzd.
Tenhle problém může způsobovat nainstalovaný ovladač k infračervenému ovládání (např. u televizní karty).
Po odinstalování ovladače začaly všechny klávesy fungovat správně.
Pokud infračervený ovladač používáte a nechcete ho odinstalovat, je možné před spuštěním MSTS najet do "Správce zařízení" a v položce "Řadiče zvuku, vide a her" příslušné zařízení zakázat a po skončení hry ho zase povolit.

Já mám zřejmě podobný problém a nejsem schopen ho vyřešit. Používám desktop a nefunguje mi klávesa pro odbrždění vlaku. V nastavení MSTS u této položky není definována žádná klávesa (viz obrázek)
http://imageshack.com/a/img838/14/s0n5.jpg
Toto nastavení mám u všech trakcí. Používám Win7 64bit.
Prosím o radu

Back
Nahoře