Malá perlička - pád AE i MTS při míjení trafficu

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vince Black
  • Datum začátku Datum začátku
V

Vince Black

Host
Tak zase další překvápko ... při vlastní aktivitě na trati 180 Plzeň - Furth mi spadl AE v okamžiku, kdy mě míjel traffic (čekal jsem ve stanici Plzeň j.m. až mi uvolní cestu). Pád a odeslání k Billovi se konalo v okamžiku, kdy byla lokomotiva trafficu asi tak na úrovni půlky mé soupravy.
Myslel jsem si, že jde jen o další z mnoha úletů AE, ale ono v tom samém okamžiku spadlo pak i MSTS! Pomohlo jedině poslat traffic na vzdálenější kolej ode mě. Že by strojvůdci trafficu na mě něco vadilo? :roll: :salut:

Vince Black napsal:
Tak zase další překvápko ... při vlastní aktivitě na trati 180 Plzeň - Furth mi spadl AE v okamžiku, kdy mě míjel traffic (čekal jsem ve stanici Plzeň j.m. až mi uvolní cestu). Pád a odeslání k Billovi se konalo v okamžiku, kdy byla lokomotiva trafficu asi tak na úrovni půlky mé soupravy.
Myslel jsem si, že jde jen o další z mnoha úletů AE, ale ono v tom samém okamžiku spadlo pak i MSTS! Pomohlo jedině poslat traffic na vzdálenější kolej ode mě. Že by strojvůdci trafficu na mě něco vadilo? :roll: :salut:

Ty compy sou nevyzpytatelný.... :?

To mi povídej ... včera mi MSTS zamrzl při jednoduché aktivitě Valšov-Rýmařov těsně před vjezdem do poslední stanice. Přesto simulátor reagoval na F2, takže jsem nemusel pak jet kdoví odkud, ale na ctrl+alt+del se grafika změnila tak na cca 4 barvy a rozlišení na nějakých 640x480. Navíc se později objevila jakási nesmyslná hláška, že MSTS zjistil, že mám nedostatečnou grafickou kartu nebo co, a to po více jak 2 měsíčním používání této nové karty! :D
Po restartu samozřejmě vše šlapalo OK.

A ještě jedna věc - když před MSTS pustím třeba Operu, či nějaké video ve formátu MOV, MSTS už nejde spustit ani přes trainstore, ani s parametrem -mem:512. Tak nevím, na co si příště před spuštěním simulátoru dát bacha, třeba na to, aby nebylo otevřené okno nebo abych nekýchl ... :roll:

Ja pred každým spustením MSTS dám defragmentovať RAM, snáď okrem prípadov kedy ho zapnem hneď po nabehnutí WIN.

nebulus napsal:
Ja pred každým spustením MSTS dám defragmentovať RAM, snáď okrem prípadov kedy ho zapnem hneď po nabehnutí WIN.
Omluv prosim dotaz, v tomto smeru nevzdelaneho cloveka, ale jak se da defragmentovat RAM? je na to nejaka utilita?
diky

Zdravím. Tak nevím jak to s tím defragmentováním RAM je, nemám s PC velké zkušenosti co se těchto programů týče , ale kámoš co do počítačů dělá mě upozorňoval, že to není moc dobrý nápad, že to pak dělá bordel s PC. Nenadálé vypínání atd. tak teď fakt nevím jestli do toho jít. S pozdravem Dan :D

Naposled editoval moderátor:
Dan J. napsal:
Zdravím. Tak nevím jak to s tím defragmentováním RAM je, nemám s PC velké zkušenosti co se těchto programů týče , ale kámoš co do počítačů dělá mě upozorňoval, že to není moc dobrý nápad, že to pak dělá bordel s PC. Nenadálé vypínání atd. tak teď fakt nevím jestli do toho jít. S pozdravem Dan :D
No tak to nevim, take s tim zkusenosti nemam, v kazdem pripade si nechci pokazit jeste vi jak je............Nenadale vypinani programu mam sice uz ted, ale nechci aby tro bylo jeste intenzivnejsi, trochu jsi me zastrasil Dane J. ......

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře