163-007 Cargo

hor410

Začátečník
Zdravím... asi jsem slepý ale nikde nemůžu najít lokomotivu Cargo 163.007 (přesněji mi chybí soubor \cargo_163\163007.ENG)
Prosím mohl byste sem hodit někdo link, nebo mi to poslat na mail??? hor410@gmail.com

Mohl bych se zeptat, kde stáhnu tento stroj nyní, když stránky výše uvedené neexistují? A pokud neexistují, mohl by mi prosím tento stroj někdo poslat? Děkuji :oops:

Naposled editoval moderátor:
Mohl by mi někdo kdo vymazal můj odkaz na lokomotivu Cargo 163.007 říci proč se tak stalo? Bylo to na popud Jarina? Dal jsem do Google vyhledat onu mašinu a tam mi to ukázalo odkaz a ten jsem sem dal. Nikde tam nebylo napsáno, že se jedná o Jarinův web. Je to veřejný odkaz který si může každý dát. Jestli to p.Jarinovy vadí tak ať to nedává veřejně. Ještě bych sem sem dát co mi Jarin poslal za e-mail:

Matýsek,

Jarin z Diskuze nejen o hře Microsoft Train Simulator vám zaslal následující zprávu:
------------------------------------------
Zdravím,
Všiml jsem si že jste před malou chvilkou dal přímý link na moje bývalé skiny.Proto se ptám jak jste si mohl něco dovolit.Jasně jsem již několikrát na foru napsal ,že již moje skiny se nebudou používat.To co jste udělal je vrchol drzosti.Okamžitě učiňte nápravu.

Jarin
------------------------------------------

Doporučuju raději tento stroj v aktivitě vyměnit. Máme dost jiných Cargo 163-tek, takže je z čeho vybírat.

Cože? Jak máme dost jiných? Nemáme! Potřebujeme více, pořád to nepokryje trafic.

Tohle je těžké posoudit. Kdysi veřejným modelům a skinům byl autorem uzavřen download i web. V dobách "stahovatelnosti" měl každý z nich i stanovené konkrétní podmínky šíření. Autor (pokud je mě známo) svoji práci nikdy neprohlásil za neveřejnou a navíc už to ani nejde, neboť už je část uživatelů již má.
Osobně se domnívám, že pokud by ty skiny začal někdo vystavovat na svém webu bez souhlasu autora, je to špatně. Jiná by ovšem byla situace, pokud by je někdo přidal přímo do balíčku se svoji aktivitou (ovšem opatrně, nepamatuji si přesně podmínky distribuce) a nakonec zcela bez závady bude předávání mezi uživateli navzájem.
Pokud bych se někde mýlil, ať mě někdo opraví nebo doplní. Ovšem odchýlili jsme se od tématu.

Mohl bych se zeptat znovu, proč mi byl vymazán odkaz na stažení loko cargo 163.007 ? Někdo to vymazat musel, protože samo se to vymazat nemohlo. To jsem nevěděl, že se sem nemůžou dávat veřejný odkazy. Hlavně, že toto se vymaže ihned, ale pomluvy a osočování se jaksi nechává. Divím se, že se dotyčný je takový jura, že ani se nedokáže přihlásit.

Back
Nahoře