Návrh ohledně názvů nových témat

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vince Black
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
V

Vince Black

Host
Zdravím,

měl bych takovou nesmělou prosbu - nešlo by v názvu tématu vždy uvádět k jaké trati daná aktivita patří? Je hezké, že mají aktivity samostatnou sekci, ale když člověk hledá aktivitu dejme tomu k trati 090, tak nadpisy typu "Aktivity Pepa Novák" mu moc neřeknou :-) To samé platí u typu "Aktivita NEx 47194". Opravdu nejsem chodící seznam tratí ... :-)

Vince Black napsal:
Zdravím,

měl bych takovou nesmělou prosbu - nešlo by v názvu tématu vždy uvádět k jaké trati daná aktivita patří? Je hezké, že mají aktivity samostatnou sekci, ale když člověk hledá aktivitu dejme tomu k trati 090, tak nadpisy typu "Aktivity Pepa Novák" mu moc neřeknou :-) To samé platí u typu "Aktivita NEx 47194". Opravdu nejsem chodící seznam tratí ... :-)

Jako nové téma? Podle tratí to máš v Burze. To nestačí?

Představ si, že budeš mít takhle v diskusi k aktivitám dalších minimálně 70-80 témat navíc, z nichž ty méně frekventované stejně zapadnou do pozadí a bude se Ti to hledat ještě hůř.

To spíš, aby se vhodně volily nadpisy příspěvků a pak se to dá i dobře hledat.

Ale to ať si rozhodne Miran.

Nové téma jsem nemyslel, ale když si někdo zavede téma "Aktivita DH", nic to neříká, mohlo by tam být alespoň "Aktivita DH (trať BP)" nebo "Aktivita Os 9999 (trať 090)".

Na burzu jsem ale nepomyslel ... tam je to v pohodě :-)

Vince Black napsal:
Zdravím,

Jak pravil Martens přede mnou. Pokud sis nevšimnul tak připomínám že v burze jsou aktivity řazeny podle tratí nezávisle na autorovi. Zde jsou jen připomínky a komentáře k jednotlivým aktivitám řazeny dle autorů bez ohledu na tratť. Z toho jasně vyplývá jediné: Hledám-li aktivitu, tak jedině v burze podle trati a nijak jinak.

Vince Black napsal:
Nové téma jsem nemyslel, ale když si někdo zavede téma "Aktivita DH", nic to neříká, mohlo by tam být alespoň "Aktivita DH (trať BP)" nebo "Aktivita Os 9999 (trať 090)".

Na burzu jsem ale nepomyslel ... tam je to v pohodě :-)

A když třeba David udělá další aktivitu pro jinou trať, tak si ale podle Tebe bude muset založit nové téma, což je ten problém.

Měl jsi tedy na mysli příspěvek a ne téma, jak jsi psal? V tom je totiž obrovský rozdíl.

No měl jsem zato, že ono "Aktivity XY" přímo v sekci "Aktivity + tvorba aktivit" je téma ... a v něm jsou příspěvky. Pokud by někdo dělal aktivity pro více tratí hned od začátku, musel by dávat "Aktivity XY (tratě 090, 180)" atd. Pokud by se rozhodl dělat další tratě, asi by musel založit nové téma (příspěvek?) ale pořád by to bylo dle mého názoru přehlednější. Předpokládám, že název již vytvořeného tématu asi měnit nejde.

Vince Black napsal:
No měl jsem zato, že ono "Aktivity XY" přímo v sekci "Aktivity + tvorba aktivit" je téma ... a v něm jsou příspěvky. Pokud by někdo dělal aktivity pro více tratí hned od začátku, musel by dávat "Aktivity XY (tratě 090, 180)" atd. Pokud by se rozhodl dělat další tratě, asi by musel založit nové téma (příspěvek?) ale pořád by to bylo dle mého názoru přehlednější. Předpokládám, že název již vytvořeného tématu asi měnit nejde.

Nebylo by to přehlednější, protože místo souhrnných vláken k jednotlivým autorům si to vynásob počtem tratí, které jsou - je jich řádově cca 17....a máš tady skoro 80 až 100 nových vláken, kde bude daleko menší hustota příspěvků, takže se začnou propadat daleko do historie.

A mít 100 vláken označených jako TOP je holý nesmysl.

V čem by to tedy potom bylo přehlednější? V tom, že místo v 8 až 10 vláknech budeš hledat v 80 vláknech na 3-4 stránkách?

Takže ještě jednou :

v Burze máš aktivity podle tratí a má to sloužit jako databáze aktivit k dané trati. Do tohoto se komentáře a zbytečné kecy neměly psát právě proto, aby to bylo co nejmenší.

Vlákna k jednotlivým autorům v diskusi k aktivitám byly právě proto, aby se tady dalo komentovat, řešit problémy atp.

Vince Black napsal:
Ale kolikrát ti mám ještě vysvětlovat, že téma Aktivity + tvorba aktivit slouží pouze k výměně připomínek k aktivititám jako takovým, problémům při jejich tvorbě a k nadávání autorům bez ohledu na trať.

Přesně jak říká Miran.Aktivity jsou dle tratí označeny již v Burze a ve vláknech se píší jen připomínky k nim.Nehledě na to,že autoři mají snad ve všech případech vlastní web,kde se dá zjistit taktéž vše o aktivitách.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře