Nulové časy v JŘ

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Krwel
  • Datum začátku Datum začátku

Krwel

Začátečník
Zdravím všechny příznivce,
mám takový problém, po delší době jsem si opět nainstaloval MSTS, trať pana Šemory i s aktualizacemi tratě i trainsetu. Stáhl pár aktivit, doplnil dle možností trainset. A pak po spuštění pár z nich, jsem zjistil, že mám nulové hodnoty v jízdním řádu, tudíž nemám moc porovnání, jak vlastně jedu. SJŘ přiložen nebyl. Jelikož se to projevuje u více aktivit, tak předpokládám, že je to spíš problém u mě. Nejspíš mezi klávesnicí a židlí.
Zkoušel jsem i hledat, zda už to někdo neřešil, ale neúspěšně.

Předem všem děkuji za odpověď

Jízdní řád je součástí aktivity takže tohle by měl bejt problém tvůrců aktivit. Jedná se o aktivity kterých lidí? Třeba zjistíš, že se jedná jen o vybrané jedince, kteří se prostě jízdním řádem nezabývají.
Mně osobně jinak nenapadá jediný důvod proč by MSTS vynuloval časy v JŘ pokud by tam byly.

Pokud se jedná o některé aktivity od Z.Š. (Den_blbec Topírna_noc) je jízdní řád přiložen v samostatném souboru a je nutno si jej vytisknout.

Děkuji za reakce, taky mi to nešlo moc do hlavy, ale asi jsem narazil zrovna na aktivity bez JŘ. Oslovím tedy přímo aktivitáře. Aktivity od Z. Š. to nebyly, tam vím, že bylo nutné si JŘ vytisknout. Byly to aktivity R 859 Krakonoš od Faigja 704 a Os 9363 - autor Klimi.

Krwel napsal:
Děkuji za reakce, taky mi to nešlo moc do hlavy, ale asi jsem narazil zrovna na aktivity bez JŘ. Oslovím tedy přímo aktivitáře. Aktivity od Z. Š. to nebyly, tam vím, že bylo nutné si JŘ vytisknout. Byly to aktivity R 859 Krakonoš od Faigja 704 a Os 9363 - autor Klimi.

U toho Krakonoše je chyba přímo od autora.

Tak to vypadá, že je to jen shoda náhod a mé delší absence u MSTS :).

Jen tak náhodou, když už jsem tedy založil tento topic, ať nezakládám další. Neví někdo, zda jde v dnešní době ještě někde stáhnout trainset 090? Já svůj lehkomyslně smazal, archiv je poškozený a na webu už nejspíš není :(

Back
Nahoře