Ahojda! Tak jsem asi první, co toho Sněžníka projel. Mám pár rad a upozornění.
R251 Nejezdil do Letohradu s vozem Wrm. Ten se odpojoval v HK.
Bberty v Letohradu jsou pěkné, ale nasadil bych 751 080+354, které tam v té době jezdili a reálně si je mohl potkat. A kam to jedou? Zajížděly sice do UnO, ale na Týnišťskou ne.
Na soupravu hráče bych nasadil 854 014 +2x Btn (053), nikolv 054. Ty v té době ještě neexistovali.
Také mi chybí rozkaz o pomalých jízdách. Můžeš dát do aktivity hlášku. "Tady máš rozkaz V. Jou tam nějaký pomalý jízdy" a do F11 napsat kde. Jsou to Lanšperk - UnO km7,9-8,4 30km/h a Uhersko - Moravany km 288,8-289,7 30km/h
Hláška vozmistra všechno v pořádku je blbost. Do aktivity dej "Brzda v pořádku"
Stejně tak věta "Na můj signál" To si pleteš s tělocvikem, když vám učitel startoval 60tku

Zrovna tohle by stačilo smazat a nechat tam jenom upozornění, že vyčkáme na tubusy. Každej fanda do dráhy přece ví, že žádný vlak nemůže odjet bez řádné výpravy.
Co ten brejlák v Chocni. Dej tam tramvaj. Nejsme v 80. letech.
Na odjezdu z Chocně vlevo stojí vraky nákladních vozů - gags, a jiné mnohdy i starší.
742 077 je poměrně výrazná. Vyměň ji za jinou, řadovou, protože odpovídající stroj nemáme.
163 099 se poflakuje na ústecku, takže vyměnit.
A dál by ses kapku mohl zamyslet nad řazením nákl. vlaků. Není to ono. Půl vlaku uhle a půl kolejnic asi jen tak neuvidíš. Stejně tak v Kostěnicích odstavenou ucelenku uhlí bez loko nebo smmps s mostníma konstrukcema u rampy.
V Chocni a UnO bych zapřemýšlel o jiném zaplnění stanice. Resy se dřeven jsou sice moc hezký, ale je jich tam moc. Stejně tak lajna kilsů nebo Rilsů v Letohradu nejsou to pravé.
Já vím, jsem hroznej, ale nemyslím to zle. Jestli chceš, tak to oprav. Jsem připraven to kdykoliv otestovat a říct, co je špatně. Eventuelně upraviti. Kdyžtak tlačítko SZ víš, kde mám. Můžeš se ozvat. Byla by škoda tuhle aktivitu nechat takovou polovičatou.