Jak zjistit, která aktivita již byla vytvořena

Robert Schindler

Cestující
Zdravím,

funguje Vám na tomto fóru správně vyhledávání? Uvedl jsem totiž na své stránky, že chci udělat aktivitu R 885 pro trať 310. Náhodou jsem si pak ve vlákně aktivit zde všiml, že již existuje. Řekl jsem si, že ji tedy dělat nebudu. Pro příště bych se však rád vyhnul tomu, abych dělal něco, co už je hotové.

Zkusil jsem dát "R 885" do vyhledávače, a ten napsal "Nic takového, co chcete, nebylo nalezeno. Zkuste své vyhledávání specifikovat jinak." Přitom aktivita existuje zde: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1253&pid=99719#pid99719

Samozřejmě jsem měl nastaveno "Prohledat vše". Jak si ale pak mám být jistý, že danou aktivitu už někdo neudělal? Přece nebudu pokaždé prohledávat několik stránek fóra... :cry:

Naposled editoval moderátor:
Tých vytvorených aktivít zas nieje až tak extrémne veľa a ak sa aktivity robí podľa aktuálneho GVD, tak je jej priebeh aj tak každý rok iný, takže to, že je nejaká aktivita už vytvorená neznamená, že ty nemôžeš urobiť aktivitu toho istého vlaku. Grantujem ti, že aj tak bude v mnohých smeroch odlišná, ako aktivita iného autora, hoci sa bude jednať o ten istý vlak. To je tak isto ako v reále. 100x vezieš ten istý vlak a nikdy to nieje ronvaké.

Ivan.ps napsal:
Tých vytvorených aktivít zas nieje až tak extrémne veľa a ak sa aktivity robí podľa aktuálneho GVD, tak je jej priebeh aj tak každý rok iný, takže to, že je nejaká aktivita už vytvorená neznamená, že ty nemôžeš urobiť aktivitu toho istého vlaku. Grantujem ti, že aj tak bude v mnohých smeroch odlišná, ako aktivita iného autora, hoci sa bude jednať o ten istý vlak. To je tak isto ako v reále. 100x vezieš ten istý vlak a nikdy to nieje ronvaké.

To je pravda, určitě bychom se netrefili na stejné staniční koleje, čísla lokomotiv, nebo počasí (i když to já si měním podle reálu).

Back
Nahoře