Time acceleration v aktivitě

Používáte při jízdě v aktivitě funkci Time Acceleraton, neboli CTRL+T ??

• Hlasovalo členů
    33
Ano - důvod? Někdy jsou ty prostoje opravdu dost dlouhé na to, aby se jen tak koukalo u počítače na přehlídku traffic. O to víc mám rád hlášky a písemné rozkazy o odjezdu, kdy mi to může aktivitu zastavit před odjezdem, aniž bych u toho kompu musel dřepět. Argument, že fíra taky v reále musí čekat a neurychlí to - tak ten neberu - fíra je v reále za to čekání na rozdíl od hráče MSTS placený.

Martens napsal:
Ano - důvod? Někdy jsou ty prostoje opravdu dost dlouhé na to, aby se jen tak koukalo u počítače na přehlídku traffic. O to víc mám rád hlášky a písemné rozkazy o odjezdu, kdy mi to může aktivitu zastavit před odjezdem, aniž bych u toho kompu musel dřepět. Argument, že fíra taky v reále musí čekat a neurychlí to - tak ten neberu - fíra je v reále za to čekání na rozdíl od hráče MSTS placený.
Ahoj Martensi.
No a proto mi v tu dobu v aktivitách projedou stanicí tak 2 osobáky a pohybuje se po kolejích posun atd.. Samozřejmě dyž je pobyt delší, je aktivita ošetřena odjezdovou hláškou, ale pokud si jdeš uvařit kafe a pak zasedneš k monitoru, tak přijdeš o "vychytávky".:D
Pro všechny spřízněnce mých aktivit, schválně si někdy někdo zkuste při projíždění některých mých aktivit všímat povícero provozu ve stanicích a určitě si všimnete něčeho, co jste nekdy přehlédli. :D

S pozdravem Dan.

Ps: Já zrychlení času moc nepoužívám, už se mi stalo, že se traffic zachoval jinak než při normálním průběhu aktivity, ale to bude asi dáno traffic v aktivitě a výkonem PC.

Předem děkuji za diskuzi.. :-) Zjistil jsem bohužel až blůbě, že do ankety jsem nedal možnost "jen při stání", ale to nevadí ... Každopádně Dane, dobrej nápad :-)

Pokud jedu cizí aktivitu tak málokdy. Většinou jako psal Dan si všímám jak autor vyřešil prostoje ve stanicích a kroužím kamerou kolem vlaku.
Zrychlení používám když aktivitu tvořím sám.

Kurna Tommy, tomu říkám správná odpověd...
takovýhle názory jsem přesně chtěl slyšet, resp číst :-D:-D:-D

Tommy66 napsal:
Pokud jedu cizí aktivitu tak málokdy. Většinou jako psal Dan si všímám jak autor vyřešil prostoje ve stanicích a kroužím kamerou kolem vlaku.
Zrychlení používám když aktivitu tvořím sám.

Nepoužívám ani při testování,s mým "brusem" si dělal traffic co chtěl a pokaždý se přihnal v jiném čase.Používal jsem jej ještě před Binem,když se jezdilo ještě přes triangly,což mě nebavilo.;-)

škoda, že to trošku upadlo s tou anketou .... vychází to zatím trošku ve prospěch těch, co time acceleration nepoužívají..

Jen jsem chtěl vědít.. .
děkuji

Zdravím.
Při tvorbě megaaktivity pro DVK s manipulákem a šibováním, kde se jen šibovat dá a taky samozřejmě čekačkami ve stanicích a křižováním jsem opět jen tak ze zvědavosti vyzkoušel a nechtějte vědět, jak to dopadlo.:D:D MSTS se mi choval úplně jinak, jak při klasickým průjezdu aktivitou. Takže nezbývá než projíždět, projíždět a pokud jsem zmršil aktivaci nějaké hlášky ve stanici po 3 hodinách jízdy, tak oprava a bohužel znova 3 hodiny jízdy a zase oprava.... atd. Proto onen pokus s timeacceleretion. Takže pokud jej v chystané aktivitě hráč použije, neručím za korektní chování aktivity.;)
Dan

Back
Nahoře