zssk_Daa-k

jirkoo1

Začátečník
Ahoooooj Lidi nevie mi niekto poslat zssk_Daa-k na email alebo dat link kde tento vagon stiahnem ?:) Plss surne :) Vopred dik ;)

jirkoo1 napsal:
Ahoooooj Lidi nevie mi niekto poslat zssk_Daa-k na email alebo dat link kde tento vagon stiahnem ?:) Plss surne :) Vopred dik ;)

Poznáš Google?:?: Ak nie tak tu stiahneš
http://modely-msts.ic.cz/skiny.html

augustus napsal:
Poznáš Google?:?: Ak nie tak tu stiahneš
http://modely-msts.ic.cz/skiny.html
No zde se musím tazatele malinko zastat.:D:D:D Já osobně, když jsem dělal aktivitu pro ŽSR 150, tak jsem taky hledal, kde že jsem ty vozy stáhnul a musel jsem se ptát zde na fóru, poněvač ani Google nepomohl.:D
S pozdravem Dan.

Dikes ale tento Daa-k nieje ten co potrebujem lebo tento mam nainstalovany a to je zssk_daak-k_069 a ja potrebujem len zssk_daa-k :) a v google som uz hladal ale nasiel som same nefunkcne linky len :(

jirkoo1 napsal:
Dikes ale tento Daa-k nieje ten co potrebujem lebo tento mam nainstalovany a to je zssk_daak-k_069 a ja potrebujem len zssk_daa-k :) a v google som uz hladal ale nasiel som same nefunkcne linky len :(

"Služobný vozeň ŽSR Daa-k.

**********************************************************************************
3D model a mapovanie textúr:p.Starý,stary@seznam.cz,www.msts.cz
Skin:Robo Kapalka
Fotodokumentácia:Martin Filo

**********************************************************************************
Archív je nastavený na systém Zbyňka Šemoru.

Install: Archív "zsr_Daa-k" skopírujte do MSTS/Trains/Trainset.

Veľa km bez nehôd Vám želá Robo Kapalka."

Cituji z readme vozu, kde je ke stáhnutí netuším.

Tak po prvé: ak sa dobre pamätám tak išlo o prvý Daak od Robo, ktorý je už stiahnutý s obehu.
po druhé: v consiste si ho vymeň za tento a máš po probléme.
oprava pre pravopisárov: *od Roba , *z obehu.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře