okd_753\okd_753703

jirkoo1

Začátečník
Zdravim :) mam este jednu prozbu navas nevie niekto kde na nete sa nachadza okd_753\okd_753703 ? lebo cez google neviem najst a ani na ziadnych strankach som ju nenasiel :(

jirkoo1 napsal:
Zdravim :) mam este jednu prozbu navas nevie niekto kde na nete sa nachadza okd_753\okd_753703 ? lebo cez google neviem najst a ani na ziadnych strankach som ju nenasiel :(

Já ji mám v Trainsetu, ale už zaboha nevím, odkud jsem ji sehnal.

Citace z readme:

1.11.2007

Lokomotiva rady 753 Brejlovec Ceskych drah pro MSTS, verze 1.3

Freeware

Kompletni 3D model, namapovani textur + technicka data: Stary, stary@seznam.cz
Textury: Pikku, http://www.pikku.msts.cz/
Technicka data - ZSR

Instalace:

Rozbalit ZIP archiv, adresar "okd_753" prekopirovat do MSTS\Trains\Trainset

Info:

Lokomotivu jsem kdysi stáhl z webu. Po delší době jsem si tento model opět nainstaloval.
Změníl jsem u něj názvosloví a přiřadil mu eng od ladiče ZSR a přesměroval zvuky a kabinu
do common.

Josef Karlec - alcapone karlecj@centrum.cz

U Josky ani u Pikka není. Možná, že tam byla. Nevím.
Takže beru zpět, co jsem napsal. Kdyby tak byla možná editace...

Tato loko je součástí TBP8.

Naposled editoval moderátor:
Lokomotiva byla zařazena do trainsetu někdy před rokem a tim pádem jsem ji smazal ode mě. Lepší verze sic okd 752 je u Pikka.

No upřímně lepší použít 752 než 753.7 na modelu 753ky a ještě k tomu už staršího kousku od Starého.

Nj ale by som potreboval tu okd_753 lebo mam tri aktivity v ktorej sa nachadza :) a uz som ju snad v kazdej aktivite nahradil cez ConBuilder inou masinou ale stale mi vypisuje ze mi chyba tato masina :( keby ju mal niekto bol by som vdacny keby mi ju poslal Dakujem :)

Buď si pořídíš DVD s TBP od Zbyňka, nebo počkáš, až bude TBP (včetně této loko) na webu, což ještě nějakou dobu ale potrvá.

Pavlík napsal:
Buď si pořídíš DVD s TBP od Zbyňka, nebo počkáš, až bude TBP (včetně této loko) na webu, což ještě nějakou dobu ale potrvá.

Uzzzz maaaaam TO DVD z TBP a ta masina tam nieje :/

jirkoo1 napsal:
Pavlík napsal:

Uzzzz maaaaam TO DVD z TBP a ta masina tam nieje :/

Jakou verzi TBP máš? Teď je už verze 8. Zřejmě jsi zapomněl zaktualizovat. Mrkni ke Zbyňkovi na aktualizace.

Back
Nahoře