Chování MSTS

Nádražák

Začátečník
To co se mi stává v MSTS prostě není normální. Během několika let si stavím trať 270. Teď jsem došel do Prahy a nechápu co TS předvádí. Pokud si udělám aktivitu, kdy vlak vyjíždí z hlaváku a chci jet třeba do Zábřeha, vlak mi hned v těch menších poloměrech co jsou na hlaváku vykolejí, ale když v AE ukončím trať třeba ve Velimi, tak ten vlak ty oblouky v pohodě projede. Nesetkal se s tím někdo?? Já fakt nevim co s tím mám dělat, ty oblouky jsem už několikrát zvětšil, takže minimální tu mám asi 270 metrů ale pořád se to opakuje. Prostě když chci projet celou trať nebo i jen její půlku vlak vykolejí, ale když naplánuju tať třeba jen na 50 km tak to ten vlak projede. Já už fakt nevím...:(

Nádražák napsal:
... Já už fakt nevím...:(
Já vím. V MSTS v nastavení jsou taková zatržítka a u volby "Vykolejení" tohle zrušit. Protože se jedná o největší technický nesmysl co Microsoft vymyslel. A dál bych se s tím netrápil. :D

Zbyněk Šemora napsal:
Nádražák napsal:
... Já už fakt nevím...:(
Já vím. V MSTS v nastavení jsou taková zatržítka a u volby "Vykolejení" tohle zrušit. Protože se jedná o největší technický nesmysl co Microsoft vymyslel. A dál bych se s tím netrápil. :D

Nejhorší na tom je, že tuhle možnost mám "vyškrtlou" a stejně to vyskakuje v závislosti na tom, kam až v AE naplánuju cestu :cry:

Back
Nahoře