Pardubická dílna

Ja robím ACE cez AceIt! a je to raz, dva, v PS vyexportujem ako TGA na priehľadnom pozadí ( ak chcem alfu ).

Zbynku a vy nemôžete nejako dopracovať také trolejové vedenie ako je na tej hore spomínanej trati?

Ahoj, odpovím za Zbyňka, vzhledem k tomu jak BP je velký projekt by to bylo jednak časově náročné a jednak posléze na počet objektů, tak si troufám odhadnout, že je to nereálné.

Myslím že už som to niekedy riešil, každopádne to asi nieje iba prepísať textúry ? Pretože podla mna aj ten drotik čo vedie ako "trolej" ma tiež svoju textúru.

Nepujde, tato trolej je jako model, treba jako nejaky domek, kdezto ta v BP je zkratka vsude, neb je trat nastavena jako "pod dratem" ;)

Delay napsal:
Zbynku a vy nemôžete nejako dopracovať také trolejové vedenie ako je na tej hore spomínanej trati?
Tak to zkus vymodelovat jako jeden objekt nejprve nad všemi pražskými nádražími a pak postupně dál a dál a když každý den, něco vytvoříš, tak možná za 5 let bude hotovo. Respektive brzy zjistíš, proč je tento požadavek nereálný. ;-)

Delay napsal:
Myslím že už som to niekedy riešil, každopádne to asi nieje iba prepísať textúry ? Pretože podla mna aj ten drotik čo vedie ako "trolej" ma tiež svoju textúru.

Já jsem modeloval dráty přesně na koleje mezi Moravským Pískem a Rohatcem a trvalo mě to dva měsíce.
A to je rovina kromě Bzence Přívozu,kde jsem modeloval celé šestikolejné bloky v oblouku a výměnové bloky na zhlavích. :roll:

Přehledné, nepřehledné, mne to stačí, mne se to líbí a když tak nad tím přemýšlím tak si ty stránky i přesto, že mají sloužit veřejnosti dělám spíše pro sebe. Konzultoval jsem s pár lidma a oni s tim nemají problém. Pokud se někomu nelíbí ať tam nechodí. Toť odemne vše, ohledně toho viru, už jsme se bavili - planý poplach. (Snad :D)

Back
Nahoře