Nákladní vlaky-grafikon

bastard

Posunovač
Ahoj,prosím Vás byl by mi někdo ochoten (pokud se někdo takový najde) poslat pohyb nákladních vlaků mezi Puchovem a Košicemi,jedná se o grafikon 2009-10 v době mezi 00:00 až 04:00 v sobotu,směrem od Puchova.

bastard napsal:
Ahoj,prosím Vás byl by mi někdo ochoten (pokud se někdo takový najde) poslat pohyb nákladních vlaků mezi Puchovem a Košicemi,jedná se o grafikon 2009-10 v době mezi 00:00 až 04:00 v sobotu,směrem od Puchova.
Pošli mi přes SZ email, myslím, že seženu.

Ale pokud si pamatuji, nákladní vlaky podle časů v jízdním řádu nejezdí. Fíra dostane číslo vlaku a ze sešiťáku jej zajímá snad jen rychlost, jakou může maximálně jet a značky u dopraven. časy jsou většinou jinde a jezdí se například půl dne s náskokem. Ještě byly důležité pobyty ve stanicích, kdy tenkrát výpravčí musel dát průjezd. Dnes na to asi stačí návěstidlo v poloze pro jízdu vlaku.
Ale je fakt, že pro autentičnost aktivity by se mělo použít alespoň číslo existujícího nákladního vlaku na dané trati.

Zbyňku:přesně tak potřebuji čísla nákl.vlaků a jizdní dobu,kde a jak co se má zhruba potkat v aktivitě abych to aspoň trošku přiblížil reálu.I ty sešiťaky by nebyly na škodu aby na čele vlaku měl správně nasazené loko,osazení soupravy vagony v daných usecích,samozřejmě vše v rámci možností modelů MSTS.

GVD 2009 - 2010, nemám, ale jestli chceš, můžu poslat odkaz na 2008/2009. Kdyžtak se ozvi na SZ, veřejně to tu šířit nebudu.

Back
Nahoře